Hedef CHP iktidarı

Hedef CHP iktidarı
CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği aday adayları tanıtım toplantısında konuşan Burçin Baykal, iddialı açıklamalarda bulundu. Baykal, “Küçükçekmece'de CHP'nin iktidarı için bir nefer olmaktan gurur duyuyorum. Artık bizim burada iktidar olma zamanımız gelmiştir” dedi.

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısında konuşan CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal, uzun süre gündemden düşmeyecek açıklamalarda bulundu. CHP'nin Küçükçekmece'deki iktidarı için canla başla çalışacağının sözünü veren Baykal, “Bugün Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı olmamın bir amacı var. O da şudur ki ekonomik alanlarda krizlerin yaşandığı, toplumsal birliğe yapay ayrımlarla gölge düşürülmeye çalışılan bir döneme son vermektir. Küçükçekmece'de halkın güvenini kazanmak için tüm enerji ve dinamizmizi aktarmak gerektiğine inanıyorum. Genç yönetimlerin yer aldığı dinamik ve güçlü bir yönetim için Küçükçekmece'de iktidar olmamızın zamanı gelmiştir. Küçükçekmece'de başlattığımız bu iktidar değişiminin bir neferi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Hep birlikte mücadele
Diğer tüm aday adaylarıyla birlikte bir iktidar mücadelesi vereceklerini de ifade eden Baykal, “Buradaki diğer aday adayı arkadaşlarımızın da hiçbirinin bırakın kenarda kalmasını, heyecanını kaybetmemesini bile hazmetmemeliyiz. Küçükçekmece'yi kazanmak için 2019 seçimlerinde yan yana hep birlikte ilerlemeli ve etkili bir adayla seçime girmeliyiz. Bu konuda ekibim ile birlikte başlattığım çalışmaların halkımızda karşılık bulacağına ve sandıktan zaferle çıkacağımıza olan inancım sonsuzdur. O yüzden sen, ben tartışması yapmadan Küçükçekmece'nin birleştirici gücü olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Meclis üyesi olmam
Belediye başkan adayı olamaması durumunda, meclis üyeliği gibi bir makam talep etmeyeceğinin de sözünü veren Baykal, “Aday olamazsam hiçbir şekilde meclis üyesi olmayacağım gibi aday olan arkadaşımın yanında yer olacağımı da sizlere tahahhüt ederim” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.