İbrahim Ulusoy’u başkan yapacağız

İbrahim Ulusoy’u başkan yapacağız
AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan MHP İlçe Başkanı Muhammed Nur Kutun'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kararslan, “Bu ittifakın en güzel örneğini bizler de Avcılar'da sunacağız” dedi. Kutun ise Cumhur İttifakı'nın adayı İbrahim Ulusoy’u Avcılar'da başkan yapacaklarını söyledi

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Avcılar MHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan 31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaptı. “Normalde yerel seçimler bu kadar önem arz etmezdi ama Avcılar halkı artık yeter diyor” diyen Kararslan, “Avcılar yaşanılabilir bir şehir olmaktan çıktı. Sokaklarında gezilemiyor, etrafına bakılamıyor. Hizmet eksikliğinden tutun hizmet keşmekeşliğine kadar berbat bir yönetimle karşı karşıya kaldık. Gerçi diyeceksiniz ki bundan önceki 15 yılda CHP Avcılar'a ne kazandırdı onda da bir şey yok. İnşallah bu dönem bu değişimi hep birlikte sağlayacağız. Tabii ki yerel yönetimler siyasetin üzerine çıkmalı, inşallah bu sene bunu değiştirmeli, Avcılar'daki kötü gidişata bir son vermeliyiz. İttifak çok önemli bir hal aldı. Bu ittifakın en güzel örneğini bizler de Avcılar'da sunacağız” açıklamasını yaptı.

Aday bizim adayımız
MHP Avcular İlçe Başkanı Muhammed Nur Kutun ise İstanbul'da üç ilçede MHP'nin 36 ilçede de AK Parti'nin adayları olduğunu belirterek, “Bunların hepsi bizim adayımız. Meclis üyeleri konusunda da değişimler olabilir ama şu anki durumda bizim de meclis üyemiz olacak, AK Parti'nin de olacak. Ama bizim birinci önceliğimiz Cumhur İttifakı'nın adayı İbrahim Ulusoy'u başkan yapmaktır. MHP, ayrıca 30 yıldır burada siyaset yapıyor. Meclis üyesi çıkarmak, çıkarmamak bizim için çok önemli değil. Yeter ki ittifakımızın adayı kazansın. Aday bizim adayımız, Cumhur İttifak'ının adayı. Buna bağlı olarak biz de arkasında olacak ve destekleyeceğiz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.