İlgezdi: 31 Mart'ta nokta konacak!

İlgezdi: 31 Mart'ta nokta konacak!
Semt pazarını ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “Halkımız yaşatılan bu ekonomik sorunun, işsizliğin, üretimsizliğin ülkemizi getirdiği sona bir nokta koyacak. İşte o nokta 31 Mart günü konacak” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, ekonomik krizin en çok hissedildiği semt pazarını ziyaret ederek esnafın ve vatandaşın derdini dinledi. Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Yeri’ne giden İlgezdi, “Bu seçimler vatandaşın kemiğe dayanan bıçağından kurtulma zamanı olacak” diye konuştu.

Dayanacak güç kalmadı
Hükümet tarafından açılan tanzim satış noktalarını eleştiren esnaflar, “Devletimiz zararına satıyor, o fiyatlara sebze ve meyvenin satılması mümkün değil. Ne zamana kadar satacak merak ediyoruz?Kilo ile alınan sebze ve meyveler mazide kaldı. Bıçak kemiğe dayandı, artık dayanacak gücümüz kalmadı” dediler.

Bu böyle gidemez
Kendi alışverişini de Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Yeri’nde yaptığını söyleyen Battal İlgezdi ise “Her şey çok yakında düzelecek. Bu böyle gitmez, gidemez. Yıllar önce yaşanan tüp kuyruklarıyla dalga geçiyorlardı. Yıl olmuş 2019 saatlerce sıra bekleyerek sebze alınıyor ülkemizde. Yazıktır vatandaşımıza, üretim yapmaya çalışan çiftçimize, evine yiyecek götürmeye çalışan halkımıza. Bunun çözümü belediye çalışanlarıyla iki aylığına sebze satışı yaparak, belediye bütçesinden arabanın benzinini karşılayarak olmaz. Bu seçimler vatandaşın kemiğe dayanan bıçağından kurtulma zamanı olacak. Ataşehir’de her anlayışta ve ekonomik güçte yaşayan insan var. Ama insanın yiyecek ekmeğini eve götürememesi hepimizin sorunu. Vatandaşımıza inanıyorum. Halkımız yaşatılan bu ekonomik sorunun, işsizliğin, üretimsizliğin ülkemizi getirdiği sona bir nokta koyacak. İşte o nokta 31 Mart günü konacak” dedi.

battal ilgezdi

Battal İlgezdi, vatandaşların ve esnafın daha refah bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla yapmış olduğu Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Yeri’nde esnafın çayını içip sohbet etti.

battal ilgezdi

battal ilgezdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.