Işık'tan belediye personeline garanti

Işık'tan belediye personeline garanti
AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık seçilmesi halinde belediye personelinin haklarını vererek işini iyi yapan çalışanlarla yola devam edeceklerini açıkladı.

Beylikdüzü Belediyesi eski Başkanı Vehbi Orakçı Meşale Kafe'de gazetecileri sabah kahvaltısında ağırladı. Kahvaltı programına AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın ve çok sayıda gazeteci katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Ali Aydın 31 Mart seçimlerinin önemine vurgu yaparak, "Bu seçim hem bölgemiz hem de bütün Türkiye için çok önemli. Bu seçim klasik bir arenada yapılan bir seçim değil. Bundan dolayı bu seçimler beka seçimidir. Bu seçim Türkiye için kaderini belirleyecektir" ifadelerini kullandı. 

Orakçı'nın sözü Işık'ın sözüdür
Birkaç gün sonra Beylikdüzü'nün geleceğini belirleyecek bir kader seçimi yapılacağını belirten AK Parti Adayı Mustafa Necati Işık, "Burada her iki adayı en iyi değerlendirecek kişilersiniz. Beylikdüzü'ndeki eserlerini çok büyük bir kısmı sayın Vehbi Orakçı döneminde yapılmış. Vehbi Orakçı'nın sözü Mustafa Necati Işık'ın sözüdür" dedi. "Mevcut yerel yönetim tarafından elle tutulur bir şey yapılmamış" diyen Işık, "O günden bugüne Beylikdüzü'nde ciddi bir nüfus artışı olmuş. Devam eden inşaatları düşündüğünüzde nüfus daha da artacak. Bundan dolayı çok büyük projeler hazırladık. Bu projeleri bakanlıklarımızla koordineli bir şekilde hazırladık. 31 Mart'tan sonra da projelerimizi de hayata geçirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Biz önümüze bakacağız
Diğer parti adayı hakkında bugüne kadar kişisel hiçbir şey söylemediğini dile getirten ve 'Bundan sonra da söylemeyeceğim' diyen Işık, "Söylesem altından kalkamazlar. Biz önümüze bakacağız. Beylikdüzü'ne değer katacağız. Burayı daha huzurlu ve daha mutlu bir şehir haline getireceğiz. Şu anda belediye çalışan personel bile mutlu değil. Hepsi 31 Mart akşamını bekliyor. Göreve geldiğimiz takdirde hepsi sosyal haklarına kavuşacak. İşini düzgün yapan hiçbir kardeşimizin ekmeği ile oynamayız. Ayrıca yapacağımız yatırımlarla 5 bin kişiyi de istihdam edeceğiz" sözünü verdi. "Beylikdüzü için pazar akşamı itibariyle hizmet, yatırım, heyecan ve umut vakti" diyen Işık, "Karanlıkları aydınlığa çıkarmak için geliyoruz. Fikri hür vicdani hür herkesin başımızın üzerinde yeri var. Pazartesi günleri sizleri belediyeye bekliyorum" dedi.

Yaşam Vadisi’ni biz yaptık
Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Vehbi Orakçı ise bölgede görev yapan gazetecilerle çok eskiye dayanan bir muhabbeti olduğunu belirterek, "Şükürler olsun bugüne kadar hiçbir basın mensubu ile bir tartışma yaşamadım" dedi. "AK Parti olarak bizim bakış açımızın merkezinde insana hizmet var" diyen Orakçı, "Beylikdüzü'nde çok zor şartlarda görev yaptık. Bütçemizi tasarrufla geliştirdik ve büyüttük. Çok ciddi bir büyüme sağladık. Bizim derdimiz bütçemizi büyütüp hizmet etmekti. 5 yılın sonunda sıfır borçla belediyeyi bıraktık" şeklinde konuştu. Kim tarafından yapıldığı tartışılan Beylikdüzü Yaşam Vadisi'ni kendisinin yaptığını dile hetiren Orakçı, "Bunun bütün belgeleri ortada. Yaşam vadisinin isim babası da projesi de bize aittir. Sadece yaşam vadisi değil, spor merkezleri, kültür merkezleri, ibadethaner ve parklar yaptık. Beylikdüzü'nün bir eğitim üssü haline getirdik" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.