İstanbul’u yaşayın!

İstanbul’u yaşayın!
Esenler Belediyesi'nin "İstanbul’da Yaşamayın, İstanbul’u Yaşayın" sloganıyla hayata geçirdiği "Şehir ve Kültür Gönüllüleri" projesi, Gezgin Yakup Özev’in gerçekleştirildiği söyleşiyle katılımcılara tanıtıldı

Geçtiğimiz hafta mazbatasını alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 6. hizmet dönemine törenle başladı. İlk olarak belediye meclis üyeleri ile birlikte Büyükçekmece’nin 24 mahallesini gezen Akgün, ilçe halkına desteklerinden ötürü teşekkür etti. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk takdim eden Akgün ve belediye meclis üyeleri daha sonra Büyükçekmece Belediyesi önünde düzenlenen törene geçti. 6’ıncı dönem için 6 kurban kesiminin ardından yapılan dua ile tören devam etti. Mazbata ve rozet takdiminin ardından Akgün, makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

Çok mutlu ve sevinçliyiz
Törende konuşan CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Türkiye’nin örnek bir belediyeciliği Büyükçekmece ile yaşadığını belirterek; “Biz çok mutluyuz ve çok sevinçliyiz ki partimizin böyle bir belediye başkanı var. Bugün burada sayın Hasan Akgün’ün mazbatasını nasıl aldık ve nasıl kutluyorsak çok kısa bir zaman sonrada Ekrem İmamoğlu’nu kutlamak için meydanlarda olacağız” diye konuştu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Büyükçekmece’ye büyük bir gururu paylaşmak için geldiklerini ifade ederek, “Hizmet ettiği insanların mezhebine, etnik kökenine, siyasi tercihine ve partisine bakmadan herkesi kucaklayan belediyecilikle partimizin yüzünü ağırtan, hizmet ettiği vatandaşın yüzünü güldüren Hasan Akgün’ü tebrik etmeye geldik. Siz bugün burada çok alıştığınız mazbatayı 6’ıncı kez aldınız ama bir de çok özlediğimiz bir mazbata var. İnşallah onu da en kısa zamanda alıp hem beraber kutlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.