İYİ Parti'ye Yaman aday!

İYİ Parti'ye Yaman aday!
İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı tanıtım toplantısında konuşan İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, İYİ Parti ile CHP’nin anlaşması ve Arnavutköy’ün kendilerine bırakılması halinde, belediye başkan adaylarının Avukat Muharrem Yaman olacağını söyledi.

İyi Parti Arnavutköy Belediye Meclis üyesi Aday Adayı Neriman Yılmaz, Arnavutköy Gokka Restaurant’ta düzenlenen kahvaltılı aday tanıtım toplantısında kısa bir konuşma yaptı. Yılmaz konuşmasında "31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler seçiminde partisi İYİ Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. Halkın desteği ile bu görevi layıkı ile yerine getireceğini ifade eden Yılmaz, idolünün Parti Lideri Meral Akşener olduğunu sözlerine ekleyerek, onun çizdiği yoldan yürümeye devam edeceklerini, ve mutlaka başaracaklarını söyledi. Arnavutköy’ün, İstanbul’un ve Türkiye’nin iyi olacağını sözlerine ekleyen Neriman Yılmaz, salonu dolduran STK temsilcileri, partililer ve katılımcılardan alkış aldı.

Yılmaz'a başarı diledi
Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk ise Türkiye’de, İstanbul’da ve Arnavutköy’de CHP ile yapılması planlanan ittifak konusunu değerlendirdi. Aktürk, partisinden Arnavutköy Belediye Meclis üyesi aday adayı olan Neriman Yılmaz’a çıktığı yolda başarı diledi. Konuşmasının başında “Ülkemizi çok yakın zamanda artık bir kadın yönetecek” diyerek başlayan Aktürk, Belediye Meclis üyeliklerini kadınlara bırakmak istediklerini vurguladı.

İmamoğlu'nu destekleyeceğiz
Tuncay Aktürk, konuşmasında çok kişinin merakla beklediği o soruya da cevap verdi. Millet ittifakı yapıldığını dile getiren Aktürk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ittifak konusunda anlaşma sağladıklarını belirterek, İYİ Parti olarak CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyeceklerini söyledi. Arnavutköy'de de İYİ Parti ile CHP’nin anlaşması ve Arnavutköy’ün kendilerine bırakılması halinde, Arnavutköy Belediyesinde meydan gelen yolsuzluk ve usulsüzlüklerle kahramanca mücadele eden Avukat Muharrem Yaman’ın kendi adayları olacağını söyledi. Muharrem Yaman isminin açıklanmasının ardından salonda alkış tufanı koptu. ORHAN ŞİMŞEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.