Kaftancıoğlu: 20 ilde hemşehri çalışması, 150 bin İstanbul Gönüllüsü

Kaftancıoğlu: 20 ilde hemşehri çalışması, 150 bin İstanbul Gönüllüsü
Cumhuriyet Halk Partisi 23 Haziran seçimlerine dört koldan hazırlanıyor. CHP seçim çalışmaları kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

umhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Onursal Adıgüzel ile İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 23 Haziran’a kadar gerçekleştirilecek seçim çalışmalarına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İstanbul seçimlerinde saha çalışmalarını ramazan-bayram ve sonrasında yapılacaklar olarak 3 bölümde planladıklarını söyleyen Canan Kaftancıoğlu, "Seçim günü çalışmalarımız da bugünden başladı. Bizler sahada İmamoğlu’nu, vaatlerini anlatacağız ama bir fark olarak İmamoğlu’nun yaşadığı mağduriyeti, bunu da 16 milyon İstanbullunun mağduriyeti anlamına geleceğini paylaşacağız" dedi.


Canan Kaftancıoğlu: AKP, oy kullanmayan seçmenlerle ilgili yaptığı çalışma için gerekli listeyi kimden aldı?

"AKP’li yetkililerin oy kullanmayan seçmenlerle ilgili çalışma yaptıkları söyleniyor. Bizde böyle bir liste yok, onlar kimden almışlardır, nasıl elde etmişlerdir?" diye soran Kaftancıoğlu, şunları kaydetti:

"Tüm milletvekillerimizin planlamaları yapıldı. Geçmiş dönem görev almış milletvekillerimiz, yöneticilerimiz de çalışmalara katılacak. 20 ilde oluşturduğumuz hemşehri çalışmalarımız ve sayısı 150 bini geçen İstanbul Gönüllüleri sahada, çalışmanın içinde olacaklar. Parti okulu eğitmenlerimiz de sandık başında görev alacakların eğitimlerine başladı. Ayrıca, tespit edilen kanaat önderleri gruplar tarafından ziyaret edilecek. Türkiye’nin her yerinden gelen belediye başkanlarımız çalışmaların içinde yer alacaklar.

Planlarımız hazır, odak gruplar belirlenmiş durumda; sessiz, sakin ama haklılığından güç alır bir şekilde çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.