Kalpleri kazanarak ilerliyoruz

Kalpleri kazanarak ilerliyoruz
CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Kemal Deniz Bozkurt, yerel seçim çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Halkta kendilerine karşı çok iyi bir yaklaşım olduğunu kaydeden Bozkurt, “Kalpleri kazanarak ilerlemeyi sürdüreceğiz. Esenyurt'u sevgi dolu bir kent yapacağız, güvenli bir kent haline getireceğiz” dedi.

Esenyurt Erzincan İl Derneği'ndeki vatandaşlarla bir araya gelen CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt'un çok önemli bir mozaik olduğunu ve bu zenginliği korumak için çalışacaklarını söyledi. Erzincanlılarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozkurt, “Bizim ilçemizde her memleketten, her kültürden insanımız var. Bütün bunlar bizim zenginliğimiz ve çok değerli bir kazanımımız olarak karşımızda duruyor. Bu farklı renkleri her daim bir zenginlik olarak görecek ve korumaya çalışacağız. Esenyurt'u barış kenti, sevgi kenti haline getirecek ve güvenli bir kente dönüştüreceğiz” dedi.

Herkes huzur bulacak
Esenyurt'ta yaşayan herkesin huzur bulacağını kaydeden Bozkurt, “Biz sokağa çıktığımızda halkta kendimize karşı çok güzel bir yaklaşım görüyoruz. Vatandaşlarla aramızda iyi bir uyum var. Çünkü biz onları tanıyoruz onlar da bizi tanıyor. Birbirimize yabancı değiliz birbirimizden farklı değiliz. Esenyurtlu olarak bu ilçeye huzur vermek bu ilçeyi daha da ileriye taşıyabilmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Önceliğimiz Esenyurt
Esenyurt'un gelişime açık bir yer olduğu ve ciddi bir potansiyeli olduğunu da anlatan Bozkurt, “Biz bu potansiyeli daha ileriye götürecek. Daha da iyi bir noktaya getirerek ilçemize değer katacağız. Her zaman önceliğimiz Esenyurt olacak. Çocuklarımız için vatandaşlarımız için iyi bir kent yaratacağız. Kalpleri kazanarak ilerlediğimiz bu yolda güzel bir değer oluşturacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.