Komünist başkan Kartal'da

Komünist başkan Kartal'da
Türkiye Komünist Partisi (TKP) 31 Mart yerel seçimlerinde Kartal’da miting yapmaya hazırlanıyor. TKP’nin 10 Mart'ta yapacağı İstanbul mitingine Tunceli Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Maçoğlu da katılacak

Yerel seçimlerde tüm illerde ve bazı ilçelerde aday çıkaran TKP, Kartal’da miting yapacak. TKP’den yapılan açıklamada, 10 Mart Pazar günü saat 14:00’da Kartal Meydanı’nda düzenlenecek mitinge tüm emekçiler davet edildi.

Konser de verilecek

Türkiye Komünist Partisi, 10 Mart Pazar günü saat 14.00’te İstanbul Kartal Meydanı’nda düzenleyeceği mitingin çağrısını yayınladı. Mitingde TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zehra Güner Karaoğlu, Tunceli Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Maçoğlu ile şair-yazar Nihat Behram, oyuncu Orhan Aydın ve yazar Enver Aysever söz alacak. Mitinge Nejat Yavaşoğulları ve Yapıcılar ezgileriyle katılacak. İstanbul’un çeşitli yerlerinden ve başka illerden katılacaklar için yapılacak yolculuk hazırlıkları ilerleyen günlerde buluşma yer ve saatleriyle duyurulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.