Kötülük değil iyilik kazanacak

Kötülük değil iyilik kazanacak
AK Parti Beykoz Belediye Başkan adayı Murat Aydın, Ortaçeşme ve Paşamandıra mahallelerinde vatandaşlarla buluştu, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Kötülük değil iyilik kazanacak” dedi

AK Parti Beykoz Belediye Başkan adayı Murat Aydın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ziyaretlerine devam ediyor. “Söz Sizde” sloganı ve konsepti çerçevesinde mahallelerdeki vatandaşlarla bir araya gelen Aydın, bu kez Ortaçeşme ve Paşamandıra sakinleriyle buluştu. Açılış konuşmasını yaptıktan sonra mikrofonu vatandaşlara veren Aydın, onları dinledi, tüm sorunlarını tek tek not aldı. Ortaçeşme ve Paşamandıra mahallelerine yapılan ziyaretlere Başkan adayı Aydın’ın yanı sıra, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Başkanı Hanefi Dilmaç ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf da katıldı. Başkan Aydın, TRT 1’de yayımlanan “Tek Yürek” isimli diziye konu olan Buz Hokeyi Takımının hikayesinden bahsetti, “Serseri diye tabir ettiğimiz o gençler şimdi gruplarında hep şampiyon oluyor” dedi.

Onların hikayesi bu
Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için birçok çalışma yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyleyen Aydın, "Bağımlılık yapan madde meselesi hakkında konuşmak istiyorum. TRT 1’deki 'Tek Yürek' isimli dizide anlatılan her şey gerçektir, biz yaşadık. Peki, kim o gençler? 'Doğaya destek sizden, buz pateni biletiniz bizden' adıyla bir geri dönüşüm projesi başlatmıştık. Farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirdiğimiz o projede ayrışım maddesi getirene buzda kayma hakkı veriyorduk. Çocuklar, anne ve babalarıyla gelip kayıyordu. Benzeri birçok çalışmayı hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.