Küçükçekmece'nin tren hasreti bitiyor

Küçükçekmece'nin tren hasreti bitiyor
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece'nin 10 Mart'ta trene kavuşacağını açıkladı

AK Parti’den 31 Mart Yerel Seçimleri için yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede 5 yılda yapılan projeleri anlattı. Karadeniz, “10 Mart’tan itibaren Kanarya Mahallesi ve Küçükçekmecemiz özlediği trenine kavuşuyor” dedi

PAZAR YERLERİ ÇOĞALACAK

Kanarya Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 5 yıllık sürede hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Semt pazarlarının kapalı pazar yerlerine dönüştürüldüğü ilçede, otopark ve pazar yeri komplekslerinin sayısının artırılacağının müjdesini veren Karadeniz, “Fevziçakmak, Halkalı ve Sultanmurat Pazar Yerleri hizmet vermeye başladı. Tevfikbey Pazar Kompleksi’nin ise 13 Mart’ta açılışını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

ÖZLEM 10 MART'TA BİTİYOR

Temel Karadeniz, bölgedeki ulaşım projelerine de dikkat çekerek, Kanarya sakinlerinin çok yakında yeniden tren ile buluşacağını müjdeledi. Karadeniz, “10 Mart’tan itibaren Kanarya Mahallesi ve Küçükçekmecemiz özlediği trenine kavuşuyor. Daha modern bir şekilde tren hattımız hizmet vermeye başlayacak” diye konuştu. Yeni dönemde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi projesine de değinen Karadeniz, “Millet Bahçesi, yaz aylarında ilçemizde hayat bulmuş olacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.