Küçükçekmece'yi kazanacağız

Küçükçekmece'yi kazanacağız
CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal, seçim sürecine ilişkin devam eden çalışmaları hakkında Damga'ya konuştu. Halktan çok güzel bir karşılık aldıklarını anlatan Baykal, “Bu durum bizim motivasyonumuzu yükseltiyor, inancımızı artırıyor. Küçükçekmece'yi kazanacağız” dedi

Küçükçekmece'de devam eden seçim çalışmaları hakkında Damga'ya konuşan CHP'li Burçin Baykal, Küçükçekmece'yi kazanmak noktasında oldukça kararlı olduklarını ifade etti. İlçede hemen her gün esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Baykal, geçtiğimiz günlerde de pazar ziyareti yaparak yine halkla iç içeydi. Şimdiye değin yoğun bir tempo eşliğinde çalıştığını anlatan Baykal, “Süreç ilerledikçe ve zaman geçtikçe tempomuz daha da artacak ve artıyor. Küçükçekmece için Küçükçekmece'de partimizin iktidar olması için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Halk iyi karşılıyor
İlçe halkının kendisine olan yaklaşımının da oldukça olumlu olduğunu kaydeden Baykal, “Sokağa çıktığımızda, insanlarla bir araya gelip onlara dokunduğumuz da bizim motivasyonumuz artıyor, inancımız daha da çok yükselerek sağlamlaşıyor. Burada güzel işler yapmaya olan gayretimiz çok güzel bir anlam kazanıyor. Bu anlamda karşı karşıya olduğumuz manzara çok güzel ve çok olumlu” diye konuştu.

Herkesin başkanı olacak
Küçükçekmece'de ayrı gayrı gütmeden herkesle bir araya geldiğini ve bu şekilde çalışmayı sürdüreceğini de kaydeden Baykal, “Biz diyoruz ki; Küçükçekmece'yi kazanacağız. Dinamizmimiz var, cesaretimiz var, gençliğimiz var. En önemlisi bize inanan, bize güvenen vatandaşlar var. Vatandaşlarımızın tamamını kucaklayarak ilerliyoruz. Sen, ben demeden, şu, bu demeden her farklı siyasi görüşteki insanımızın elini sıkıyor, hepsinin kapısını çalıyoruz. Sadece belli bir kitlenin değil burada herkesin başkanı olmak için gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.

Değişim şart
Küçükçekmece halkının mevcut yönetimden artık sıkıldığını ve hizmet alamadığını da ifade eden Baykal, “Burada değişim şart. Değişimin kaçınılmaz olduğunu görebiliyoruz. Halkın da istek ve talepleri bu yönde. Biz bu isteklere karşılık verebilmek için Küçükçekmece'de değişimi mümkün kılmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. Umuyorum ki Mart 2019 tarihi geldiğinde buraya CHP bayrağını dikmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum