Küçükçekmece’ye dokunacağız

Küçükçekmece’ye dokunacağız
CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Burçin Baykal, Kanarya Mahallesi'nde çeşitli ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Baykal, “Küçükçekmece'deki herkese dokunacak, herkese gideceğiz ve burada iktidar olacağız” diye konuştu

Küçükçekmece'deki çalışmalarını sürdüren CHP'li Burçin Baykal, seçimlere kısa bir süre kala tempoyu arttırarak çalışacaklarının sözünü verdi. Geçtiğimiz günlerde vefat eden Söğütlüçeşme Mahalla Muhtarlığı Azası Mehmet Aktaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Baykal daha sonra ise Kanarya Mahallesi'nde vatandaşların evlerine misafir oldu.

Biz büyük bir aileyiz
Küçükçekmece'nin çok büyük bir ilçe olduğunu ve CHP için de çok özel bir ilçe olduğunu anlatan Burçin Baykal, “Bizler burada büyük bir aileyiz. Bu nedenle kapı kapı dolaşacak, ev ev gezecek ve sıkılmadık el bırakmayacağız. İlçemizdeki tüm vatandaşlarımıza gitmeye çalışacak, onlara dokunmaya çalışacağız. Herkese gideceğiz ve birlikte başaracak, birlikte iktidar olacağız” dedi.

Küçükçekmeceli olumlu yaklaşıyor
İlçe halkının kendisine ve CHP'ye olan yaklaşımının da oldukça olumlu olduğunu ifade eden Baykal, “Şu parti veya bu parti demeden her görüşten insanımızı ziyaret etmeye çalışıyor, hepsiyle fikir alışverişi yapmaya, onlara varlığımızı göstermeye çalışıyoruz.         Vatandaşlarımızdan da bu anlamda olumlu bir yaklaşım görüyoruz. Bu sinerji ve dinamizmle umuyorum ki Küçükçekmece'ye partimizin bayrağını dikeceğiz” diye konuştu.

Hayvanlar sahipsiz kalmayacak
Kadıköy Belediyesi’nin hizmete açacağı “Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi” binasının temel atma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Törende sahne alan perküsyon grubu Band İstanbul, mama, su kapları ve kedi evleriyle müzik yaptı. Sokak hayvanlarının tanı, tedavi, operasyon, aşılama, kısırlaştırmasını yapan ve çeşitli kampanyalarla sokak hayvanlarına farkındalık yaratan Kadıköy Belediyesi, “Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi” binasının temelini hayvanseverlerle birlikte attı. Törende İstanbul Band adlı perküsyon grubu müzik aletleri yerine mama kapları, su kapları ve kedi evleri gibi birbirinden renkli malzemeleri kullandılar. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.