Küçükçekmece’yi kıskandıracağız

Küçükçekmece’yi kıskandıracağız
Küçükçekmece Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi'ne yapılan semt konağı ve sağlık merkezinin açılışı Belediye Başkanı Temel Karadeniz tarafından gerçekleştirildi. Burada konuşan Karadeniz, “Birileri konuşur, AK Parti yapar. Bugün yaptık yarın gene yapacağız. Küçükçekmece'yi kıskandıracağız” dedi.

Kemalpaşa Mahallesinde geniş bir katılımla gerçekleşen açılış törenine, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç ile AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, MHP İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Başkan Yardımcıları başta olmak üzere Küçükçekmeceli vatandaşlar katıldı.

Birileri konuşur AK Parti yapar
Programda söz alan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, "Küçükcekmece'ye yine Temel Başkan muhteşem bir eser kazandırıyor. Bazıları büyük konuşur küçük şeyler yapar. Biz büyük şeylere imza atıyoruz. Başkaları konuşur Ak Parti yapar. Üçleme yapıyoruz, İstanbul'da Binali Yıldırım, Küçükcekmece'de Temel Karadeniz ve Türkiye'nin Başkanı Recep Tayyip Erdoğan. 31 Mart 'ta Temel Karadeniz' e devam diyeceğiz" dedi.

Karadeniz ile yola devam
AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ise, "Küçükçekmece çok daha güzel şeylere layık. Bugün belediye başkanı bu 5 senede neler yaptıklarını size anlatıyor hesap veriyor. Bu nedenle Ak Parti onu seçti. Bu projelerin devam etmesi için Temel Karadeniz ile yola devam edeceğiz. Gülen bir belediye başkanına gülen bir Küçükçekmece yakışır" diye konuştu.

Birlitke dolayı mutluyum
Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise böyle güzel bir açılışta emeği geçenlere teşekkür ederek, "Bizler gittiğimiz ilçelerde her şeyi yoluna koymaya çalışıyoruz ama oradaki yerel yönetimler bizimle işbirliği içinde olmazsa başarılı olamayız. Bu nedenle burada biz tüm yerel yönetimler birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız için çok mutlu ve gururluyum" diyerek duygularını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.