Mazbatayı hediye edeceğiz

Mazbatayı hediye edeceğiz
''Sorun üreten değil sorun çözen belediyeciliğimizle Küçükçekmece’yi CHP'nin kalesi yapacağız'' diyen Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Çapan, 2019'da belediye başkanlığı mazbatasını Kemal Kılıçdaroğlu'na hediye edeceklerini söyledi

CHP Küçükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Çetin Çapan, “Bu güzel ilçede AK Parti'li bir yönetimin oluşturduğu talan ve yağmayı, korku rüzgarını, ümitsizlik dağını yıkmak için; el ele, gönül gönüle çalışacağız. Gençlerle birlikte Küçükçekmece'yi önce CHP'li bir yönetime kavuşturup  daha sonra, hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.

Mukayese yaptı
CHP'li belediyeleri örnek gösteren Çetin Çapan, “Adalet ve Kalkınma Partisi zihniyeti ile yönetilen ilçelere de bakın. Birisinde, güzellikler, yeşillikler, yurttaşların ailecek, yaşlı, çocuk, genç bir arada gezeceği, dolalaşacğı, yaşayacağı yaşam alanları, parklar, bahçeler, adeta nefes alacağınız caddeler, sokaklar. Diğerlerinde ise keşmekeşlik, kargaşa, korku imparatorlukları, yalanlar, dolanlar, adam kayırmalar, kişiye özel ayrıcalıklı hizmetler göreceksiniz” diye konuştu. 

21 öncelikli proje
CHP'lilerin Mustafa Kemal Atatrük'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda hareket ettiğini belirten Çapan, “Hangimiz nerede görev yaparsak yapalım, her zaman, hizmetlerin en adil olanını, en çağdaş olanını, en halkın her kesimine hitap edici ve yaşamı kolaylaştırıcı olanını getirmek için var gücümüzle çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Belki son yıllarda Küçükçekmece'yi yönetenler bu kentin değerinin ve özelliklerinin farkında değil. Bizler hem bu özelliklerin kıymetini bileceğiz, hem de Küçükçekmece halkı için bu değerlerin üzerine değer katacak  öncelikli 21 projemizi bir an önce hayata geçirerek kentimizi hak ettiği değerlerin üzerie taşıyacağız” açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.