Mesut Üner: Yerel ekonomi gelişecek

Mesut Üner: Yerel ekonomi gelişecek
Çatalca AK Parti Belediye Başkan adayı Mesut Üner, 31 Mart yerel seçimlerinde kendisinin seçilmesi halinde ilçe için yapacakları projeleri anlattı.

Doğa turizmini canlandıracaklarının altını çizen Mesut Üner, "Doğa turizmindeki nimetleri katma değere dönüştüreceğiz. Çatalca’mızın doğa turizminde sunduğu nimetleri değerlendireceğiz. Yerel ekonominin gelişmesinde önemli bir imkân olarak turizmin gelişmesini teşvik edecek, bu alana yatırım yapacağız. Bu amaçla dinlenme, eğlenme ve sportif aktivitelerin gerçekleştirebileceği Macera Parkı ve Kamping projemizi ivedilikle uygulamaya alacağız" ifadelerini kullandı. Çatalca’da Ormanlı Mahalle’sinde yamaç paraşütü yapıldığını söyleyen Üner, "Çünkü Türkiye’nin en güzel hava akımının olduğu yer Ormanlı Mahallemizde bulunuyor. Buraya gelen insanlarımıza günü birlik değil de kamp yapacakları alanlar oluşturacağız. Bu sayede hem de oradaki insanlarımıza da katkı sunması manasında bir proje olacak" dedi.

Sinema salonları olacak
Herkes için nitelikli kültür ve sanat üreteceklerinin altını çizen Üner, "Tüm kültürel faaliyetleri bir bütünlük içerisinde sunacağımız büyük bir kültür merkezi inşa edeceğiz. Merkezimizde; nikah salonları, 500-700 kişilik çok amaçlı konferans salonları, sinema salonları ve tiyatro sahnesi olacak" diyerek sözlerine devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.