MHP Lideri Bahçeli'den İstanbul talimatı

MHP Lideri Bahçeli'den İstanbul talimatı
MHP Genel Başkanı Bahçeli İstanbul'da 15 il başkanıyla bir araya geldi. Bahçeli, seçime kadar İstanbul'da çalışma yapma talimatı verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararı sonrası, İstanbul'da 15 il başkanıyla bir araya geldi. Bahçeli, seçime kadar İstanbul'da çalışma yapma talimatı verdi.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul seçimini yenileme kararının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çalışmalarına başlayarak ilk aşamada 15 il başkanını topladı.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, Sivas, Kastamonu, Ordu, Giresun, Tokat, Samsun, Erzurum, Malatya, Trabzon, Sinop, Erzincan, Rize, Kars, Ardahan ve Mardin’in il başkanlarıyla bir araya gelen Bahçeli, il başkanlarına İstanbul çalışması yapma talimatı verdi.

Bahçeli, “YSK seçimleri yenileme kararı alırsa, mitili İstanbul’a atacağımı söylemiştim. Siz de şimdi yatağınızı, yorganınızı alın, İstanbul’da çalışmalara başlayın. Gerekirse uyku nöbeti tutun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.