Muhtarlar kilit olacak

Muhtarlar kilit olacak
31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş, muhtarlarla bir araya geldi. Beyoğlu’nun sorunları ve çözüm önerilerine dair muhtarlara bilgi veren Alper Taş, muhtarların Beyoğlu’nun 45 mahallesinde kuracakları mahalle meclislerinin en kilit unsurlarından olacaklarını ifade etti.

Muhtarların sorunlarını dinleyen Alper Taş, Beyoğlu’nda doğrudan demokrasinin tesisi için muhtarların çalışma koşullarını iyileştireceklerini söyledi. Belediyenin destek konusunda muhtarlar arasında ayrımcılığa gittiği dile getirilirken, Alper Taş, “Hangi görüşe, etnik kökene ve inanca sahip olursa olsun tüm muhtarlara eşit davranacağız ve muhtarlarımıza her türlü desteği sunacağız” dedi.

Esnaftan tepki 
Muhtarlarla yapılan kahvaltının ardından Fetihtepe Mahallesi’ne esnaf ziyareti gerçekleştiren Alper Taş’a bölgedeki vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bir bölge esnafı 12 yıldır AK Parti üyesi olduğunu ifade ederek, "Dükkânımın kirasından daha fazla vergi talep ediyorlar. Yüksek vergilerden bıktık. Her seçimde AK Parti adaylarına oy verdim fakat bu kez AK Parti’ye benden oy çıkmaz" dedi. Bölgedeki vatandaşlar kentsel dönüşümün yerinde olması ve belediye tarafından desteklenmesini isterken, Alper Taş ise kentsel dönüşüm planlarını vatandaşlarla birlikte oluşturacaklarını ve halkın izni olmayan hiçbir projeye onay vermeyeceklerini yineledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.