MYK'YA GASPÇI VEKİLE SERSERİ!

MYK'YA GASPÇI VEKİLE SERSERİ!
İlk önce ismi Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan fakat MYK ve PM'den geçemeyen Hüseyin Aksu, adaylığının gasp edildiğini iddia etti. “Bugüne kadar sustuysam, parti çıkarları için sustum” diyen Aksu, “Bu işler çoluk çocuk işi değil. Bu işler sokak serserilerinin işi değil” sözleriyle de Milletvekili Ali Şeker ve CHP İlçe Başkanı’nı hedef aldı

PARTİ ÇIKARLARI İÇİN SUSTUĞUNU SÖYLEDİ

CHP İlçe Başkanı Hasan Şeker ve CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli'nin haberi olmadan YSK'ya teslim edilen meclis listesinde 1. sıra adayı olan Hüseyin Aksu, partisinin en üst organları olan PM ve MYK’nın adaylık hakkını gasp ettiğini söyledi. CHP İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıda İlçe Başkanı Hasan Şeker ve CHP Milletvekili Ali Şeker'i hedef alan Aksu, “Bugüne kadar sustuysam, parti çıkarları için sustum. Bunu herkes böyle bilsin. Bu işler çoluk çocuk işi değil. Bu işler sokak serserilerinin işi değil” diyerek ateş püskürdü.

AVCILARLI CHP'LİLERE AYAR VERDİ

Avcılar'da oturmadığını fakat Avcılar'a en çok hizmet eden siyasetçiler arasında olduğunu belirten Aksu, “Avcılar'da oturmakla, örgütü idare etmekle Avcılarlı olunmaz. Avcılar'a hizmet etmekle Avcılarlı olunur” sözleriyle de Avcılar'da siyaset yapan bütün CHP'lileri hedef tahtasına oturttu. “CHP'lilere yakışan tavırlar sergileyin” diyerek CHP'lilere uyarıda bulunan Aksu, kendini istemeyenleri de Atatürk'ün arkasına saklanamakla suçladı. Hüseyin Aksu ayrıca İlçe Başkanı Hasan Şeker'in 4-5 farklı liste yaptığını, bu listeleri yaparken de birbirlerine girdiklerini iddia etti. 

CHP'LİLER AKSU'YA TEPKİ GÖSTERDİ

Hüseyin Aksu'nun CHP İlçe Başkanlığı'nda yaptığı açıklamalara Avcılar'da siyaset yapan CHP'lilerden sert tepkiler geldi. CHP Belediye Başkan aday adayı olan Ufuk Özdündar, 
Aksu'nun açıklamalarını etik bulmazken, bir başka aday adayı Nimet Baylan Bazan, “Biz de bir dahakine son dakikaya kadar bekler son gün çıkar geliriz” siteminde bulundu. Toplantı sırasında Aksu'nun sözlerine tepki gösteren CHP aday adaylarından Ahmet Turan Arlı ise “İlçe başkanı yokken ilçenin kürsüsünden ilçe başkanına hakaret edemezsiniz” çıkışında bulundu. Bu sırada Hüseyin Aksu'nun adamlarının Arlı'nın  üzerine yürüdüğü görüldü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.