Numan Kurtulmuş ısınma turlarında

Numan Kurtulmuş ısınma turlarında
İsmi AK Parti İBB adayları arasında geçen Numan Kurtulmuş, yeni dönemde 'gönül belediyeciliği' adı altında halka dokunulacağını söyledi

Osmanlı döneminde askeri hastane olarak kullanılan Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası yeniden restore edilerek hizmete açıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş da katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Murat Aydın, "Burası ikinci bir sanat galerisi olarak hem Zeytinburnu'nun, hem de İstanbul'un hizmetine sunulmuş olacak" dedi. 

Millet karar verecek
31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye'nin hangi istikamette gideceğine halkın yön vereceği bir seçim olacağını vurgulayan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ise "Önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde de İstanbul başta olmak üzere bütün ilçeleriyle birlikte, Türkiye'nin her yerinde AK Parti belediyeciliğinin yeni dönemdeki ‘gönül belediyeciliği’ adını verdiğimiz halka dokunan, halkın ihtiyaçlarını, halkın günlük hayata ilişkin beklentilerini karşıladığı gibi, kültürel beklentilerini de tazeleyen ve gerçekten insanların gönlüne dokunan belediyeciliğe milletimizin büyük bir oranda oy vereceğine inanıyorum. Türkiye'nin hangi istikamette gideceğine bir kere daha milletin karar vereceği ve yön göstereceği bir seçim olacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.