Odağımızda gençler var

Odağımızda gençler var
Tuzla Belediye Başkanı ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı gençlerle bir araya geldi. Yazıcı, “Her projemizin odağında gençler var” dedi.

AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Şadi Yazıcı, Orhanlı mahallesinde gençlerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Yazıcı, onların hem sorularını yanıtladı hem de taleplerini dinledi. Sohbet sırasında gençlerle ilgili yapmak istedikleri projeleri anlatan Yazıcı, “Gençlik gelecek demektir. Onlarla ilgili pek çok projemiz var. Bugüne kadar yaptığımız birçok proje aslında gençlere yönelikti. Gençliğin okul ve ev arasında oluşan ikilemine üçüncü bir adres olarak; sosyal, kültürel, bilimsel faaliyetleri ekleyeceğiz. Kütüphaneler ve sportif faaliyetlerin yapıldığı merkezler gibi pek çok çalışmamız var. Kültür merkezi, tiyatro salonu, spor salonları oluşturuyoruz. İstanbul’un en ucundayız; ama bütün bunlara rağmen eksikliği giderecek faaliyetlerde bulunuyoruz. Gençliğe bu kadar özen göstermemizin bir nedeni de madde bağımlılığı. Modern ülkelerde çözüm olarak gençleri meşgul etmek var. Biz de gençlerimizi bireysel olarak kendilerini geliştirecek bir şeyler yapmaya teşvik ediyoruz. Topluma ve ailesine faydalı olması için uğraşıyoruz. Gençlere yönelik; gençlik kampı, bilim kampı, bilim merkezleri, buz pateni, bowling, havuz gibi projelerimiz var. Yeni alanlar da oluşturmaya devam edeceğiz. Gençlere sonuna kadar hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. 

Her sıkıntımıza hemen koşuyor
Sohbet sırasında söz alan Burak Aka, Yazıcı ile ilgili, “Sıkıntılarımızı anlatıyoruz. Sayın Şadi Yazıcı, her derdimize koşan bir başkan. Üniversiteye hazırlandığımız için çok sıkıntımız oluyor. Her şeyle ilgileniyor. Elinden geldiğince bizim her sıkıntımıza koşuyor. Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM)'de okuyorum. Şadi Bey olmasaydı biz orada olamazdık. Para vermiyoruz, devletin olduğu için daha avantajlı bizim için. Etkinlikler oluyor, spor faaliyetlerimiz oluyor. Şadi Yazıcı bizimle sık sık görüşüyor. Her geldiği buluşmada ‘bir sıkıntınız var mı?’ diye soruyor. Bunu soran ilk başkandır” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.