Omuz omuza çalışacağız

Omuz omuza çalışacağız
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanvekili Akın Bayram ve ilçe yöneticileri MHP İlçe Başkanı Ali Aydın'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan aday adaylarından Mustafa Erdoğdu'nun datıldığı ziyarette konuşan Ali Aydın, "Cumhur İttifakını birilerine heba ettirmeyeceğiz. Beylikdüzü'nde nasıl bir güçbirliği doğacağını herkes görecek. MHP'nin her ferdi bu konuda hassas olacaktır" dedi.

Yol haritası belirlenecek
Her iki partinin de seçim çalışmalarında tek söylemle hareket edeceğini belirten Aydın, "Türkiye'nin bekası için Cumhur İttifakı var. Nasıl 24 Haziran'da MHP ve AK Parti'nin teşkilatları omuz omuza çalıştıysa yerel seçimlerde de omuz omuza çalışacağız. Kısa zaman içerisinde yol haritasını belirleyeceğiz. Bir hafta 10 gün içerisinde de sahadaki çalışmalarımız organize edip çalışmaya başlamamız lazım. Cumhur İttifakı'na karşı belli saldırılar olacaktır. Bize yapılan bütün eleştirilere verecek cevabımız var. Her mahalleye, her caddeye, her apartmana gireceğiz. 31 Mart'ta Cumhur İttifakı Beylikdüzü'nde kazanan taraf olacaktır" açıklamasını yaptı. AK Parti İlçe Başkanvekili Akın Bayram ise Cumhur İttifakı'nın iki genel başkanının da tek davasının devlet ve millet olduğunu belirterek, teşkilat olarak çalışmalara başladıklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.