Onümüzdeki seçim normal değil!

Onümüzdeki seçim normal değil!
Esenyurt'ta konuşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İstanbul için yapılacak seçimin normal bir seçim olmadığını söyledi. Sayan, “Bu eğer normal bir seçim olsaydı bu seçimle ABD, Almanya ve Fransa ilgilenmezdi. Onlar bu seçimle ilgileniyorsa demek ki ortada başka bir amaç var” dedi.

Esenyurt Elit Davet Salonu'nda Ağrılı kanaat önderlerinden Ömer Kahraman'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe katılan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, 23 Haziran için AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım'a oy istedi. Sayan'ın katıldığı etkinlikte konuşan Kahraman, “Ağrılılar hiçbir zaman duruşunu bozmamıştır ve bozmayacaktır. Yarın da sandığa giderek aslanlar gibi Binali Yıldırım'a gerekli desteği verecektir” dedi. Kahraman'ın kızı Ecrin Kahraman'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okuması da etkinlikte büyük alkış alırken aileye teşekkür edildi.

Erdoğan'ı engellemek istiyorlar
Kahraman'ın ardından konuşan Savcı Sayan ise mevcut seçimle Türkiye'yi karıştırmak isteyenler olduğunu belirterek, “Bu seçimle Amerika, Almanya, Fransa ilgileniyorsa bu seçim başka bir seçim. Bu dava başka bir dava. Türkiye'yi Suriye'ye çevirme Türk'ü Kürt'e Kürt'ü Türk'e kırdırma projesi. İmamoğlu bunları biliyor. Günahını almak istemem ama bu bir projedir. Bu projede Erdoğan'ı durdurma ve Türkiye'yi eski günlere götürme projesidir. Eski günler neydi?  Bu memlekette 1 milyar dolar bulmak için memleketin tapusunu IMF'ye verdiler. Ellerinde çantalarla gittiler. Eskiden bu memleketin özgürlüğünden bağımsızlığından bahsedemezlerdi” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun elini öperim
İmamoğlu'na yönelik eleştirilerde de bulunan Satan, “Şimdi duble yolları Marmaray'ı kim yaptı. Onlara sorsanız hepsini her şeyi İmamoğlu yapmış. İmamoğlu 18 günü öyle güzel anlatıyor ki sanki AK Parti 17 yıl hiçbir şey yapmamış bu adam her şeyi yapmış. Eskiden Kılıçdaroğlu çok yalan söylüyordu biz hep şikayetçiydik şimdi Kılıçdaroğlu'nu görsem elini öperim. İmamoğlu'nu görünce Kılıçdaroğlu'nun elini öpesim geldi. Valiye hakaret etti diyor ben etmedim diyor, Binali Bey soru çaldı diyor kendisi çalıyor” diye konuştu. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.