Özlenen fotoğraf

Özlenen fotoğraf
İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünü yaptığı tarihi Ekrem İmamoğlu-Binali Yıldırım ortak canlı yayını sonrasında aileler ve Küçükkaya bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Bu fotoğraf her iki taraftan da olumlu eleştiriler aldı

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki ortak canlı yayın sonrası İmamoğlu ve Yıldırım ailesi birlikte kameraların karşısına geçerek poz verdi. Yanlarında eşleri ve birer çocukları bulunan adaylar, programın son bölümünde dostane mesajlar verdi. Aile fotoğrafı canlı yayının son bölümünde yapılacaktı ancak eşler, canlı yayın sonrasında yapmak istediklerini belirttiği için canlı yayının ardından kameraların karşısına geçtiler.

Tecrübe kazanacak
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 3 saat süren ortak yayın sonrası gazetecilere açıklama da yaptı. Yıldırım, “Programdaki sorulara samimiyetle cevap verdik. Yapacaklarımızı ve vaatlerimizin ancak yarısını anlatabildik" dedi. Daha sonra bir gazeteci Yıldırım'a “Programı nasıl buldunuz?" diye sordu. Yıldırım bu soruya "Millet İttifakı adayı Ekrem Bey ve Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım olarak ben bir programa katıldık. Programdaki sorulara samimiyetle cevap verdik. Yapacaklarımızı ve vaatlerimizin ancak yarısını anlatabildik. Süre yetersiz tabii, İstanbulluları da uykusuz bırakmak gibi bir hakkımız olduğunu düşünmüyorum. Biz düşüncelerimizi paylaştık, kararı İstabullular verecek. Ben diyorum ki, İnşallah İstanbul'da samimiyet kazanacak. Tecrübe kazanacak. İş ehlinin kararı İstabulluların" şeklinde konuştu.

Niye olmasın?
Yıldırım, “Uzun bir aradan sonra ilk defa böyle bir karşılaşma oldu. Bundan sonra da böyle karşılaşmalar görecek miyiz?" sorusu üzerine, "Niye olmasın. Tabii, bu seçim için değil ama bundan sonraki seçimlerde bundan sonraki adaylar elbette değerlendirmelerde bulunmaları İstanbul'umuz içinde milletimizin kaynaşması için de iyi olur" diye cevap verdi.

Hakkınızı helal edin
Eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Selim İmamoğlu ile kameralara görüntü veren İmamoğlu ise kendisini bekleyen gazetecilere teşekkür ederek, "Türkiye demokrasisi adına çok önemli bir başlangıç anıdır. Bunun 17 yıldır olmamasının Türkiye'ye milletimize zararı olmuştur. Umarım bu bir başlangıç olur. Sohbet edebilme, paylaşabilme, toplumun ve ekranların huzurunda insanların derdini söyleyebilme her siyasi ortamın bir geleneği haline dönüşmesini umuyorum. Çok değerli bir şey bu. Millet keyfini yaşadı. Onun için bu emeği gösteren, her koşulda bu görüntüyü nakleden tüm medya kuruluşlarına ve basın mensuplarına yürekten teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" dedi. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.