Sahte mesaj için şikayetçi oldular

Sahte mesaj için şikayetçi oldular
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kartal'da yaptığı miting öncesi AK Parti üyelerine atıldığı iddia edilen ve mitinge gelenlere 150'şer lira verileceği belirtilen mesaj net bir dille yalanlandı. AK P arti Tuzla İlçe Başkanlığından yapılan açıklamada sahte mesajla ilgili yasal süreç başlatıldığı ifade edildi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün İstanbul Kartal’da gerçekleştirdiği miting öncesi parti üyelerine, “Kıymetli üyemiz, 12.03.2019 Salı günü Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapılacak olan Kartal mitingimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Not: Saat 10.30 itibariyle ilçe binamız ve mahalle irtibat bürolarımızdan araç kalkacaktır. Suat Durak AK Parti Tuzla İlçe Başkanı” şeklinde mesaj atıldı. Ancak sosyal medyada hızla yayılan bir görselde; bu mesaja ‘para dağıtılacağı detayının’ da eklendiği görüldü. Söz konusu mesajda “Kıymetli üyemiz, 12.03.2019 (Yarın) Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapılacak olan Kartal mitingimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Not: Saat 10.30 itibariyle ilçe binamız ve mahalle irtibat bürolarımızdan araç kalkacaktır.Teşrif eden her birey başına 150 TL nakit ödeme yapılacaktır. Suat Durak AK Parti Tuzla İlçe Başkanı.” ifadelerinin yer aldığı iddia edildi.

Gerçeği yansıtmıyor
Konuyla ilgili AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise “Sosyal medya üzerinden ve SMS yoluyla Kartal mitingi üzerinden yürütülen algı ve karalama kapmanyası ile ilgili yapılan yayınlar hiç bir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. İlgililer hakkında hukuki süreç başlatılmıştır" denildi. Sözcü’ye konuşan AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı yetkilileri sahte mesajın kim ya da kimler tarafından sosyal medyada dolaşıma sokulduğunun tespit aşamasında olduğunu, yasal sürecin devam ettiğini söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.