Samatya'ya deniz havuzu

Samatya'ya deniz havuzu
AK Parti Fatih Belediye Başkan Adayı Ergün Turan, ilçede özellikle gençlerin sportif alanlara ve faaliyetlere rahat ulaşması için projeler geliştirdiklerine dikkat çekerek Samatya kıyısına deniz havuzları yapacaklarını açıkladı. Turan, "Proje hazır, gençler burada kontrollü ve güvenli bir şekilde yüzebilecek" dedi.

Projenin hazır olduğunu söyleyen Ergün Turan, "Projeyi hazırladık, inşallah Marmara Deniz'i tarafında sahilin temiz olduğu iki üç nokta tespit ediyoruz, bunun bir tanesini ilk etapta kuracağız. Aileler de bu deniz havuzlarına çocukları geldiği zaman, hem can güvenliği hem de emniyeti açısından bir şey olmayacağını bildiği için rahat edecek. İnanıyoruz ki Fatih'teki gençler geçmişte olduğu gibi denizle buluşmuş olacaklar" ifadelerini kullandı.

Medeniyetin doğduğu yer
Projenin Fatih’e yeni bir değer de katacağını ifade eden Turan, "Seçildikten son ilk işimiz bu projeyi hayata geçirmek. Biz Fatih'i tekrar yaşamın merkezi yapmak istiyoruz. Fatih bizim medeniyetimizin doğduğu yer” ifadelerini kullandı. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.