Sarıgül manşetini açıkladı

Sarıgül manşetini açıkladı
DSP tarafından Şişli Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mustafa Sarıgül, dün 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını anlattı. Sarıgül, "Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum. Çok güzel bir kadın doğum hastanesi açacağım. 5 yıldızlı otel ayarında doğumlarını yapacaklar" dedi

Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Mustafa Sarıgül, "Şişli'nin, Nişantaşı'nın ışığı biraz sönük kaldı" dedi. Şişli'yi eski günlerine döndüreceklerini söyleyen Sarıgül, beka tartışmalarıyla ilgili olarak da şunu söyledi: "Bayrağımıza, toprağımıza sıkıntı gelirse o noktada bütün siyasi partimizin birleşmesi lazım. Mehmetçiğimize karşı bir silah doğrultma varsa bütün siyasi partiler bayrağımızı ve toprağımızı savunmak için el ele vermesi lazım."

Her kademe görev yaptım
Sarıgül'ün açıklamalarının devamında şunlar öne çıktı: “Siyaset adamlarının her şeyine bakılır. Siyasi yaşam da bir günlük olay değil. Sürekli koşmanız, yurttaşlarla beraber olmanız lazım. Yaptığınıza inanmanız, inandığınızı yapmanız lazım. Şişli'de bir tek gün durmadık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.