Seçim bildirgemizi Maltepeliler hazırlıyor

Seçim bildirgemizi Maltepeliler hazırlıyor
Halk buluşmalarına Girne ve Gülensu mahallesi sakinleriyle devam eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Maltepeliler bu toplantılarla, ikinci 5 yıllık seçim bildirgesini hazırlıyor. Biz hazırız. İlk dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de, Maltepeliler ne derse o olacak” diye konuştu.

Maltepe’de her kesimden insanla buluşup, halk toplantıları yaparak herkesin sorunlarını dinleyen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülensu ve Girne mahallesinden yüzlerce vatandaşla bir araya geldi. Geride kalan 4 yılda yaptıkları hizmetleri anlatan Kılıç, gelecek dönemde Maltepe’yi her alanda bir numara yapacaklarını ifade ederek, “18 mahallemizden binlerce vatandaşımızla bu toplantılarda bir araya geliyor, talep ve önerilerini dinliyoruz. Yetmiyor düzenlediğimiz çalıştaylarla toplumun farklı kesimlerini buluşturuyor, onların da taleplerini dinliyoruz. Örneğin geçtiğimiz günlerde Maltepe’de pek çok farklı alanda çalışma yürüten kadınlarla, bir çalıştay düzenledik. Sayfalarca öneriler yazdılar ve hepsini not aldım. Yine alanında uzman isimlerle kentsel dönüşüm çalıştayı yaptık. Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük’te ilklere imza atacak, Türkiye’ye örnek bir dönüşümü hep birlikte başaracağız. Daha sonra hayvanseverler ile bir araya geldik. Onların taleplerini dinledik. Önümüzdeki günlerde gençlik çalıştayı yapacağız. İlçemizdeki esnaf kardeşlerimizle bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Maltepe altın çağını yaşayacak
Bu toplantılarla Maltepelilerin ikinci 5 yıllık seçim bildirgesini hazırladığını vurgulayan Kılıç, “Bundan 4 yıl önce henüz göreve gelmeden yine böyle toplantılar yaparak, Maltepelilere danışarak, Maltepe’nin acil çözüm bekleyen ihtiyaçlarından oluşan 19 maddelik seçim bildirgesi hazırladık. Bugüne kadar olan görev süremiz boyunca, taahhüt ettiğim tüm sözleri yerine getirdim. Şimdi yeni bir seçim sürecine giriyoruz. Toplumun her kesimiyle kucaklaşıyor, yeni dönemdeki taleplerini ve önerilerini alıyoruz. Yani kısaca Maltepe halkı, ikinci 5 yıllık seçim bildirgesini hazırlıyor. Ben de 4 yıl önce verdiğim sözle buradan çıkan tüm talepleri yerine getireceğime ve ikinci 5 yıllık dönemimizde Maltepelilere altın çağını yaşatacağıma söz veriyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.