Seçimi kazansınlar metroyu unuturlar

Seçimi kazansınlar metroyu unuturlar
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık katıldığı bir televizyon proğramında gündemi değerlendirdi. Beylikdüzü’nün 15 yıldır metro beklediğini belirten Çalık, “1 Nisan’dan sonra metroyu getireceğiz diyorlar bu arkadaşlar sandıkta istedikleri neticeyi alırlarsa metroyuda unuturlar, yatay mimariyide unuturlar” dedi

15 senedir de Beylikdüzü, metroyu bekliyor diyen CHP’li Çalık, ‘20 senedir aynı anlayış İstanbul’u yönetiyor. Bakış açısının artık değişmesi lazım. İstanbul’daki yönetim bu şekilde sürdürülemez, niye sürdürülemez bu sürdürülebilir bir durum değil, bakın bizden onlardan anlayışıyla bu kentleri yönetemezsiniz. İstanbul’da 16 milyon insan yaşıyor. Siz Beylikdüzü’ne sadece metroyu getirmiyorsunuz. Esenyurt’ta, Avcılar’a, Büyükçekmece’ye’de metroyu getiriyorsunuz. Burada 2,5 milyon insan yaşıyor. Bazı arkadaşlarımız 1 Nisan’dan sonra metroyu getireceğiz. diyorlar bu arkadaşlar sandıkta istedikleri neticeyi alırlarsa metroyuda unuturlar, yatay mimariyide unuturlar. Bugün yatay mimariyi konuşuyoruz. İstanbul’un silüeti değiştikten sonra konuşuyoruz. Artık İstanbul gökdelen silüetlerine dönüştü.
 

İnsanlar hasta oldu
İstanbul’da antidepresan kullanan insanların arttığını belirten Çalık, ‘Bu kent bizi hasta etmeyle çalışıyor neden çünkü biz bu kenti hasta ettik. İstanbul’da yılda 12 milyon kutu antidepresan kullanılıyor. Bu kenti doğal kaynaklarıyla herşeyiyle hasta ettik. Bu kenti iyi yönetemedik. Bu kent hasta oldu şimdi insanlar hasta oluyor. Kanser vakalarında patlama var. Onkoloji servislerinde adım atacak yer yok. Bu kent size strese sokuyor. Uygunsuz koşullar sağlıyor. Buda sizi hasta ediyor. Maalesef durumun çok kötü.’ şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.