Sepetlere karanfil bıraktı

Sepetlere karanfil bıraktı
AK Parti Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy, seçim çalışmalarına Merkezefendi Mahallesi’nde vatandaşlara karanfil dağıtarak başladı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Arısoy, balkondan sepet sarkıtan her vatandaşın sepetine karanfil ve atkı koydu. Seçim çalışmalarına sokakları dolaşarak devam eden Arısoy, “Biz her seçimde mutlaka bütün sokaklara girer hemşerilerimizi selamlarız. Her zaman olduğu gibi AK Partimize, Cumhur İttifakımıza ve Cumhurbaşkanımıza büyük ilgi var. Bizde hemşerilerinizle birlikte 31 Mart gecesi büyük bir zafere imza atmak istiyoruz” dedi.

21 yeni okul yapılacak
Projeler hakkında da bilgi veren Arısoy, “Kariyer merkezi projesi geliştirdik. Kariyer merkezimize sadece Zeytinburnu’ndaki vatandaşlarımız başvuracak ve biz buradaki hemşerilerimiz adına iş arayacağız. Buradaki işletmelerle ve işverenlerle Zeytinburnu’nda iş arayanları bir araya getireceğiz. Zeytinburnu’ndaki okulların temizliğini önümüzdeki dönemde üzerimize alacağız. Velilerimizi ve okul aile birliklerini her ay aidat toplamaktan kurtaracağız ve okullarımızı daha hijyenik bir hale getireceğiz. Milli Eğitim Bakanlığımızla birlikte Zeytinburnu’muzu tekli eğitime geçirmek için 21 yeni okul projemiz var” diye konuştu.
DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.