Sizi mahcup etmeyeceğim

Sizi mahcup etmeyeceğim
AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, Van Gevaş Dernekler Birliği'ne bağlı dernek temsilcileriyle bir araya geldi. Ekinci, “Sizleri asla mahcup etmeyeceğim. Bundan şüpheniz olmasın” dedi

AK PARTİ Esenyurt Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, Van Gevaş Dernekler Birliği Başkan vekili Faik Kalkan, birliğe bağlı dernek başkanları ve yönetimleri, kanaat önderleri, Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Metin Yılmaz ve AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Yeşil Aytulum ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Van Gevaş Dernekler Birliği Başkan vekili Faik Kalkan, birliğe bağlı dernek başkanları ve yönetimleri Ekinci’nin her zaman destekçisi olduklarını dile getirerek, “Çıktığınız bu yolun Esenyurt ve kendileri için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Biz istiyoruz ki hep birlikte hep beraber işler yapalım. Hepimiz başkanız, hepimiz bu davada elimizi taşın altına koyacağız. Burada halkımızın bir sıkıntısı olduğunda size geleceğiz” dedi.

Top artık bizde
Dernek yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Azmi Ekinci ise, “Değerli hemşerilerim top bizde. Bizim bu 45 günümüzü yoğun bir şekilde çalışarak geçirmemiz lazım. Güneydoğu İslam alimlerini çıkaran bir coğrafya. Bizim geçmişimize, asaletimize uygun şekilde hareket etmemiz lazım. İnsanları gruplaştırmadan, tarihimize, medeniyetimize uygun davranmalıyız. Ben sizleri mahcup etmem. Bundan şüpheniz olmasın. Bu süre içerisinde gerekli çalışmayı yaparsak, güzel bir sonuç alırız. Ancak sizden ricam beni cumhurbaşkanımıza karşı mahcup etmeyin. Bilirim ki beni mahcup etmeyeceksiniz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.