Soyadı kısmı bir komedi

Soyadı kısmı bir komedi
Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Mevlüt Uysal'ın "Soyadından anlaşıldığı kadar Ak Parti seçmenleri, seçmen askısından düşürüldü" açıklamasıyla ilgili, "Soyadı kısmı bir komedi. Bolca skeç yapılır" dedi

Mevlüt Uysal'ın "Soyadından anlaşıldığı kadar Ak Parti seçmenleri, seçmen askısından düşürüldü" açıklamasıyla ilgili soruyu yanıtlayan İmamoğlu, "Soyadı kısmı bir komedi. Bolca skeç yapılır. İmamoğlu acaba kime oy verdi? Komik. Mesnetsiz olunca süreç işin ucunda artık ne söyleseler komik geliyor ama bu en komiğiydi. Hukuken böyle bir geriye dönük hesap sorma hakkına sahip değil, iki Büyükçekmece nüfus hareketliliği bakımından İstanbul'un makul ilçelerinden. Mevcutta söylediği gibi bir sayısal nüfus hareketliliği yok. Ne kadar yakın çevresi varsa nakledilmiş. Birbirini çok seven insanlar aynı adrese 11-12 kişi seçmen nakli yaptırıyorsa çok üzücü. O tarihte kaç yüz kişinin Başakşehir'den nakledildiği de belli" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı'nı aldattılar
Anadolu Ajansı'nın (AA) 31 Mart gecesi veri akışını kesmesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu, "Anadolu Ajansı'nın yaptığı yüzyılın en büyük rezaleti. Bununla ilgili suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. Bizim elimizdeki verilerle vatandaşı bilgilendiriyor olmamız onları kitlemiştir. Ey Anadolu Ajansı, "YSK sen benim müşterim değilsin" dedi. Bize de sormuyorsunuz. Geriye Ak Parti'nin sandık görevlilerinden bilgi alma kalıyor. Siz manipülasyon yapıyorsanız, Sayın Binali Yıldırım'ı ikna edip kazandım açıklamasını yaptırıyorsanız. Bu yüz yıllık bir basın rezaletidir. Sabah da bütün İstanbul'un afişlerle donatılması... Biz 16 milyonun hakkını koruduğumuzu düşünüyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'nı aldattıkları için bu şahısların hesap vermesi gerekiyor" diye     konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.