Süne'den iddialı açıklama; "Yüzde 50'nin üzerinde oy alırım"

Süne'den iddialı açıklama; "Yüzde 50'nin üzerinde oy alırım"
CHP'nin Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne iddialı açıklamalarda bulunarak yüzde 50 üzerinde oy toplayacaklarını dile getirdi.

Mahalle ziyaretleri sırasında taksici esnafıyla bir araya gelen Süne, gece gündüz demeden direksiyon başında ekmeğini çıkaran taksiciler bir yandan Buca'ya hizmet ederken bir yandan da Buca halkının nabzını tutuyorlar. Meslekleri gereği her yapıdan insanla karşılaşmaları sonucu halkın sorunlarını çok yakından biliyorlar. Taksici esnafıyla yaptığımız fikir alışverişlerine önem veriyorum" dedi. Ekonomik kriz nedeniyle taksiye binen insan sayısında ciddi azalmalar olduğunu kaydeden taksici esnafı artan faizler ve enflasyondan kendilerinin de ciddi anlamda etkilendiklerini dile getirdi. Taksiye binen insanlardan siyasetin nabzını tuttuklarını da kaydeden taksici esnafı bizler aynı zamanda bir nevi azda olsa anketörlük görevi de yapıyoruz dedi.

AK Parti'den partimize kazandırdık
CHP Buca İlçe Başkanlığı döneminde CHP'nin ilçede oy oranının yüzde 24'lerde olduğunu hatırlatan Süne şu sözleri söyledi; "Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Örgütü'nde başkanlığa seçildiğim ilk dönemde ilçe yönetimi, gençlik kollarımız ve kadın kollarımızla yaptığımız örgütlü çalışmalar sayesinde oy oranımızı 2007 seçimlerinde önce yüzde 32'ye ardından 2009 yerel seçimlerinde yüzde 52'ye çıkardık ve bu çabalarımız karşılığında Buca Belediye Başkanlığını AK Parti'den alıp CHP'ye kazandırdık."
 
34 yıldır Buca da ikamet ettiğini ve sürekli vatandaşlarla sohbet etiğini söyleyen Süne sözlerini şu şekilde bitirdi "Yaptığım tüm çalışmaların sonucunda görev verildiği takdirde örgütümüzle beraber seçimi yüzde 50'nin üzerinde oy alarak kazanırım. Bunu 3 dönem yaptığım ilçe başkanlığım dönemimdeki edindiğim tecrübelerime dayanarak söylüyorum, görev verilmesi halinde yüzde 50'nin üzerinde oy alacağımı taahhüt ediyorum."er Boğuşlu ile sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.