Tamer Akkal AK Parti'ye geçiyor! Tamer Akkal kimdir?

Tamer Akkal AK Parti'ye geçiyor! Tamer Akkal kimdir?
İYİ Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal İYİ Parti ile CHP'nin işbirliği ve HDP'nin üç büyük ilde aday çıkarmaması sebebiyle partisinden istifa etti. Akkal AK Parti'ye geçiş yapacak. Peki Tamer Akkal kimdir? Kaç yaşında, nereli ve siyasi kariyeri haberimizde.

İYİ Parti'de bir kan kaybı daha yaşandı. Manisa Milletvekili Tamer Akkal partiden istifa etti. Akkal'ın AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı ve Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan takacak. Bu gelişmelerin ardından pek çok kişi 'Tamer Akkal kimdir?' sorusunu da sormaya başladı. İşte hakkında bilinmesi gerekenler, hayatına dair bilgiler bu sayfada...

 

Tamer Akkal kimdir?


Tamer Akkal, 1974 yılında Manisa'da dünyaya gelmiştir.İş Adamı ve Yatırımcı; İlk, orta ve lise öğrenimini Manisa'da tamamladı. Yükseköğrenim için İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümüne girdi ve hâlen eğitimine devam etmektedir. Uzun yıllar boyunca aile şirketini yönetti. 2 dönem Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve Ankara Delegeliği, Manisa Otobüsçüler ve İşletmecileri Derneği Başkanlığı gibi STK'larda çeşitli görevlerde bulundu. 2007 yılından itibaren Manisa'da siyaset ile uğraşmaya başladı. Akkal, evli ve 1 çocuk babasıdır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.