Tecrübeme çok güveniyorum

Tecrübeme çok güveniyorum
Beylikdüzü AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Murat Kürklü, adaylık dosyasını İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık'a teslim etti. Beylikdüzü için elini taşın altına sokmaya hazır olduğunu söyleyen Kürklü, “İyi ve kötü birçok tecrübe edindik. Bu tecrübelerime güvenerek AK Parti çatısı altında Beylikdüzü'nde aday adayı oldum” dedi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık'a aday adaylık dosyasını takdim eden Murat Kürklü, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Beylikdüzü'nde başkanlığa talip olduğunu açıkladı. Beylikdüzü'nün AK belediyecilikle tanışması için sorumluluk almaya hazır olduğunu anlatan Kürklü, burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Refah ve Saadet Partileri'nde siyasete başladım. Ardından 2002'de AK Parti'de görev aldım. Bu süreçte sandık başkanlığı okul başkanlığından tutun mahalle başkanlığı, ilçe yöneticiliği, ilçe başkan yardımcılığı ve meclis üyeliği yaptım. Bu süreçte birçok ilçe başkanı ve belediye başkanıyla çalıştım bunlardan çok tecrübeler edindim. Bu süreçte tabii ki birçok olaylara şahit olduk. 1 buçuk yıl görev yaptık. 15 Temmuz'u yaşadık. İyi ve kötü birçok gün yaşadık ve tecrübeler edindik. Bu tecrübeyle AK Parti çatısı altında Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı olarak başvuruya geldik. İnşallah hak eden hak ettiği şekilde Beylikdüzü'nü yönetir.”

Elimi taşın altına koyacağım
Beylikdüzü için elini taşın altına koymaya hazır olduğunu da ifade eden Kürklü, “Bizler, Beylikdüzü'nün yeniden AK Parti belediyeciliğine kavuşması ve yeniden hak ettiği şekilde yönetilmesi için sorumluluk almış bulunuyoruz. Bu anlamda yoğun bir çaba ve mücadele göstererek gerek partimiz gerekse de vatandaşlarımız için çalışacağım. İnşallah, Allah'ın izniyle bu yolda başarılı olacağız” dedi. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.