Tepecik’e önemli eserler kazandırdık

Tepecik’e önemli eserler kazandırdık
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mevcut belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları ile birlikte Tepecik Atatürk Caddesi üzerindeki işyerlerini ziyaret etti.

Ekonomik krizden olumsuz etkilenen esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Akgün, yeni dönemde Büyükçekmece’de hayata geçirilecek projelerin hem istihdamı arttırıcı hem de ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeler olduğunu kaydetti.

Yapılanları saydı
Başkan Akgün, Tepecik’in Büyükçekmece’ye bağlanmasıyla birlikte hizmetle tanıştığını söyledi. Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi, Tepecik Saray Camii ve meydan düzenlemesi, Atatürk Caddesi başta olmak üzere pek çok cadde ve sokağın yenileme ve çevre düzenleme çalışmasının, Seyit Onbaşı Camii ve Barış Parkı ve sosyal tesisi, elektrik kablolarının yer altına alınması gibi pek çok önemli hizmete imza attıklarını hatırlatan Başkan Akgün, yapımına başlanan 1 milyon metrekare alana kurulacak olan Tepekent 100. Yıl Cumhuriyet Parkı ve 240 bin metrekare alana kurulacak Tepekent Doğa Parkı tamamlandığında bölge halkının sosyal, kültürel ve spor alanında her türlü ihtiyacına karşılık vereceğini söyledi.

Bir okul daha yapacağız
Mimarsinan Köprüsü Tepecik ve Mimarsinan Ayağı Düzenleme Projesi ile tarihe sahip çıkılacağını ve bölgede yeni bir yaşam merkezi oluşturulacağını açıklayan Akgün, "Ayrıca Tepecik Ulus İlkokulu bahçesine 29 derslikli modern bir okul daha yapıyoruz. Yeni dönem projelerimiz 7’den 70’e herkese, her kesime hitap eden projeleri kapsıyor. Birileri bizim yaptığımız hizmetleri görmek istemese de siz bölge halkı olarak çok iyi biliyorsunuz ki Tepecik’e önemli eserler kazandırdık ve kazandırmaya da devam edeceğiz" ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.