Ticaret bitti siyaset başladı

Ticaret bitti siyaset başladı
CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Bahattin Erdoğan, "Bugüne kadar Avcılar Belediyesi yetkisi dahilinde ticaret yapan firmanın sahibi olmam nedeniyle siyaset yapma imkanım olmadı. Ancak Avcılar Belediyesi ile ticari bir ilişkim kalmadığı için siyasetin içerinde olmaya karar verdim" dedi

Uzun yıllar Avcılar Belediyesi’nin çöp hizmetleri görevini üstlenen Beşkardeşler Temizlik Şirketi sahibi iş adamı Bahattin Erdoğan ofisinde basın mensuplarını ağırladı. Sorulan sorulara kısa, öz ve samimi yanıtlar veren Erdoğan, ticari yaşantısından dolayı bugüne kadar girmediği siyasette bundan sonra var olduğunu ve Avcılar Belediye Başkanlığına adaylık başvurusunda bulunarak ilçeye hizmet etmek istediğini söyledi.

Diğer adaylara başarı diledi
Bahattin Erdoğan, Belediye eski Başkanı Mustafa Değirmenci döneminde 15 yıl boyunca sahibi olduğu Beşkardeşler Temizlik Şirketi ile Avcılar’ın temizliğini gerçekleştiren isimdi. Yaklaşık 40 yıldır Avcılar’da ikamet ettiğini söyleyen Erdoğan, "Bugüne kadar Avcılar Belediyesi yetkisi dahilinde ticaret yapan firmanın sahibi olmam nedeniyle siyaset yapma imkanım olmadı. Ancak Avcılar Belediyesi ile ticari bir ilişkim kalmadığı için siyasetin içerinde olmaya karar verdim. İnsan hayatında siyasetin ayrı bir yeri olduğu vazgeçilmez bir gerçektir. Bu düşünceye sahip olan bir birey olarak CHP’den Avcılar Belediye Başkan adaylığına karar verdim. Adaylığım süresince paylaşımcı, samimi, hoş görülü ve saygın bir yol izleyeceğimi herkesin bilmesini isterim. Benden önce aday adaylığını açıklamış ve açıklayacak olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.