Ülkem ve ilçem için aday adayı oldum

Ülkem ve ilçem için aday adayı oldum
İYİ Parti Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ali Berker Bilir, “Kurucu başkanlığını yaptığım birçok STK’da gönüllü hizmetlerde bulundum. Şimdi de ülkem ve ilçem için meclis üyesi olarak hizmet etmeye talibim” dedi

İYİ Parti Bakırköy İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Berker Bilir, Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu. 'Türkü Ana’ olarak bilinen Türk Halk Müziğinin sanatçısı merhum Zehra Bilir’in torunu olan Ali Berker Bilir, birçok önemli STK’nın kurucu başkanlığını ve yöneticiliğini de yaptı. “Uzun yıllardır siyasetin içindeyim” diyen Bilir, “Kurucu başkanlığını yaptığım birçok STK’da gönüllü hizmetlerde bulundum. Şimdi de ülkem ve ilçem için meclis üyesi olarak hizmet etmeye talibim” dedi.

Amaç, daha fazla hizmet
“Tüm hayatım boyunca devamlı doğrunun ve iyinin yanında oldum” diyen Bilir, “Bugün de en doğru yerde iyiliklere vesile olmak için Bakırköy Belediyesi Meclis Üyesi aday adayıyım. Tüm bilgi ve birikimimle Bakırköy'e çok daha iyi, çok daha güzel hizmetler sunabilmek düşüncesiyle; ailemin, dostlarımın ve mensubu olduğum İYİ Parti’nin desteğini alarak aday adayı oldum” açıklamasında bulundu.

Ali Berker Bilir Kimdir? 
1969 yılında dünyaya gelen, Ali Berker Bilir, Malatya  Arapgir’li. İlk gençlik yıllarından bugüne kadar toplumun ihtiyaçlarına, beklentilerine karşı sergilediği duyarlı davranışlar onu sürekli siyaset ve insan ilişkilerinde aktif rol almaya sevk etti. Son yıllarda yaşanan politik, sosyal, ekonomik kaosu yakından takip eden Bilir; toplumun yaşadığı ayrışma, bunalım ve gerginlik için çözüm arayışı içinde oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.