“Uysal seçilirse hizmet gelecek"

“Uysal seçilirse hizmet gelecek"
Konyalılarla bir araya gelen AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Büyükçekmece için her şeyi yapacağız çünkü her şey eksik. Zaten Büyükçekmecelilerin yüzde 80’ni de Mevlüt Uysal seçilirse hizmet gelecek diyor” diye konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükçekmece’de düzenlediği mitingin ardından 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti. Uysal akşam saatlerinde, KONSİAD Başkanı Kemal Çelik’in ev sahipliğinde Konyalı iş insanları ve Büyükçekmece’de oturan Konyalılarla, Konya mutfağının en güzel lezzetlerini sunan bir mekânda bir araya geldi.

Hep beraber başaracağız
29 Aralık’ta Cumhur İttifakı’nın Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildikten sonra ilçeyi adım adım gezdiğini belirten Başkan Uysal, “Mademki bir yarışa aday olduk kazanacağız. Büyükçekmece’de bugüne kadar yapılmayanları yapacağız. Büyükçekmece’yi İstanbul’un, ülkemizin en güzel yaşanılabilir ilçelerinden birisi yapacağız. Bu konuda iddialıyız" diye konuştu.Başakşehir’de 10 yıl önce belediye başkanı olduğunda, Başakşehir’in İstanbul’un dışında bir ilçe gibi göründüğünü ama yapılan çalışmalarla İstanbul’un en önemli ilçelerinden bir haline getirdiklerini anlatan Uysal, "Bizim Büyükçekmece’de belediyecilik adına yapacağımız hizmetler sadece çok güzel kaldırım, çok güzel yol, çok güzel cadde ve binalardan oluşmayacak. Kendi ülkemizin kültürünü, örfünü, adetini ve milli değerlerimizi koruyan bir ilçe olacak. Bunu inşallah hep beraber başaracağız" dedi.

Ben Alanyalı siz Konyalı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyükçekmece’de sarf ettiği 'Burada 25 yıllık hizmet gecikmesi var' sözünü hatırlatan Uysal, "Büyükçekmecelilerin yüzde 80’ni Mevlüt Uysal seçilirse hizmet gelecek diyor. Aynı yörenin insanlarıyız. Ben Alanyalı sizler Konyalı. Hemşeri olarak ben oyumu verdim demek de yetmiyor. Herkese Mevlüt Uysal’ı kazandıralım demek gerekiyor. Kazandırmak için herkesten oy istemek gerekiyor. Sizlerden talebimiz bu. Cumhurbaşkanımız Büyükçekmece mitinginde, burada 25 yıllık hizmet gecikmesi olduğunu söyledi. Bizler burada seçildiğimizde Büyükşehirden, bakanlıklardan ve hükümetimizden, ‘bu projeleri hızlı yapmamız gerekiyor’ diyebileceğiz. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde sonra halkımız görev verirse İstanbul’da iş yapan en hızlı ilçe olacağız. Bu konuda rahat olun”
 ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.