Vatandaş anlattı, Uysal dinledi

Vatandaş anlattı, Uysal dinledi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Pınartepe Mahallesi’ni ziyaret etti. Uysal’ın, mahalleyi gezerken evinin önündeki çöp yığınını temizlemeye çalışan vatandaşla yaptığı sohbet dikkat çekti. Vatandaş, “Sanki biz cezalandırıldık. Öyle bir durum var yani” sözleriyle Başkan Uysal’a dert yandı

istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Pınartepe Mustafa Yavaş Camii’nde kıldığı öğle namazının ardından cemaatle hasbihal etti. Pınartepe Mahallesi ziyaretinde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Uysal, esnafları da gezerek şikayet ve dileklerini dinledi.

Belediyenin yapması lazım
Başkan Uysal, mahalle ziyareti sırasında evinin önündeki çöp yığınını temizleyen bir vatandaşa da selam vererek sohbet etti. Başkan Uysal’ın “Bu işlemi belediye neden yapmıyor?’ diye sorması üzerine vatandaş, “Bunu belediyeye sormak lazım. Biz belediyeye müracaat ettik ve çağırdık, burayı da gösterdik. Geldiler, baktılar ancak sonrasında gelen-giden olmadı. Şimdi bize kaldı” yanıtını verdi. Başkan Mevlüt Uysal da bunun üzerine, “Buraların aslında belediye tarafından yapılması lazım” diye konuştu.

Uzmanı gelip düzenlemeli
Vatandaşın, “Her taraf oldu bir bizim burası kaldı. Sanki biz cezalandırıldık. Öyle bir durum var yani. Neden böyle oldu bilmiyoruz. Çevremizdeki her yer yapıldı. En azından kendine ait olan yeri yapsın. Geri kalanı zaten biz hallederiz. Seçim zamanı gelince biz konuşacağız” demesi üzerine de Başkan Uysal, “Buraların bir şekilde yapılması lazım. Uzmanı gelip burayı düzenlemeli” diyerek vatandaşı teselli etti.

Kıraathaneyi ziyaret etti
Başkan Mevlüt Uysal vatandaşla gerçekleştirdiği sohbetin ardından Pınartepe Mahallesi’nde bulunan bir kıraathaneyi ziyaret etti. Vatandaşların şikayet ve isteklerini dinleyen Uysal daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.