Ya bir yol bulacağız ya bir yol açacağız

Ya bir yol bulacağız ya bir yol açacağız
Avcılar Belediye Başkanı Toprak, adaylık başvurusu dosyasını İlçe Başkanı Duran Meşeci'ye teslim etti. Burada konuşan Toprak, "Bizim bir şiarımız var. Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız. Bundan böyle de sizlerle birlikte 2023 yılına kadar bir 5 yıl daha yol yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı

Handan Toprak Benli, Avcılar için yeniden belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Kalabalık bir heyetle İlçe Başkanlığına gelen Toprak'ı İlçe Başkanı Duran Meşeci karşıladı. Meşeci, "Değerli örgütümüz, Marmara Bölgesi'nin tek kadın başkanı sayın Handan Toprak Benli Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını onurlu ve gurur içinde dalgalandırmış ve yeniden aday adayı olmuştur. Hayırlı ve yolu açık olsun" açıklamasını yaptı.

Bizim bir şiarımız var
Aday adaylık başvurusunda gelen konuklara ve partililere teşekkür eden Handan Toprak ise "Partimizin 2019 Mart seçimleri için belirlediği takvimde bizler de aday adaylık başvurusunda bulunduk. Göreve geldiğimiz dönem beklide tarihte belediye başkanlarımıza cefa dönemi olarak geçecektir. Ülkemizin doğusunda ve güneydoğusunda belediye başkanları tek tek görevlerinden alınarak kayyum atanırken, CHP’nin belediye başkanları istifa ettirilirken, iktidar tarafından dört yılda 6 kez seçime gidilmişken Avcılarımız başarılı çalışmalarını sürdürmüş, halkımıza hizmet etme konusunda hiçbir engel ve hiçbir kriz tanımamıştır. Bizim bir şiarımız var. ‘Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız’ diye. Bundan böyle de sizlerle birlikte 2023 yılına kadar bir beş yıl daha yol yürüyeceğiz” şeklinde konuştu 

Sizi sevgiyle kucaklıyorum
Açıklamasını, "Avcılara hizmet etme yolunda bugün müracaatımızı yaptık. Yolumuz hizmet yoludur. Hayırlı olsun" şeklinde sürdüren Toprak, "Partimizin belirlediği takvim doğrultusunda başvurumuzu yapmak için ilçe parti binamıza geldik. Avcılar ilçesi, Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin en üst noktasına yerleşmeyi başarmıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Mustafa Kemal Atatürk kazanımlarına sahip çıkan Avcılar halkını sevgi ile kucaklıyorum. Toplumcu siyaset anlayışımızla bir kadın ve hekim olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Bir asırlık çınarının bir neferi olmaktan onur ve gurur duymaktayım" ifadelerini kullandı.

İstanbul’u yeniden kazacağız
Ödüllü bir sosyal belediyecilik örneği ile Avcılara 4 buçuk seneden beri hizmet ettiklerini belirten Toprak şöyle konuştu: "Avcılar’da önce insan parolasıyla bir kent kültürü inşa ettik. Her zaman şeffaflık, ulaşılabilirlik ve hesap verebilirlik ilkeleriyle çalışmaya devam ettik. Bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Hiç dinlememek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar' sözünü referans alarak yola çıktık. Hem Avcıları hem de İstanbul’u yeniden kazacağız.  Toplumcu belediyecilik anlayışımız sizlerle birlikte devam edecek.  Hepinize çok teşekkür ederim. Sizleri bugün burada görmek beni çok mutlu etti. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını yeniden Avcılar’a hep birlikte dikeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum