Yerli ve milli bir adayım

Yerli ve milli bir adayım
AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Bülent Çatıkkaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 40 yıldır Avcılar'da yaşadığını ve 18 yıldır da Avcılar'da doktorluk yaptığını anlatan Çatıkkaş, “Yerli ve milli bir adayım” dedi.

Gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Bülent Çatıkkaş, yerel seçim sürecine ve aday adaylığı çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Kendisini tanıtarak konuşmasına başlayan Çatıkkaş, Avcılar'ın yerlisi olduklarını belirterek; “1966 yılında Sivas'ta dünyaya geldim. Annem 1936 yılında Romanya'dan göçle gelen bir ailenin evladıdır. Bir yanım Sivaslı olmakla birlikte bir yanımla göçmen bir ailenin evladıyım. 40 yıl Avcılar'da ikamet ettim. Babam Avcılar'ın ilk müteahhitlerindendir” diye konuştu.

Mahalle mahalle bilirim
Avcılar'ın her caddesini her mahallesini çok iyi bildiğini de kaydeden Çatıkkaş, “Avcılar'ı Reşitpaşa ve Marmara Caddesi'nin çamur olduğu zamanlardan beri iyi bilirim. Mandıralar vardı. Avcılar 80'den sonra kentleşmeye başladı. Öncesinde daha çok göçmen ailelerin yaşadığı, tek katlı bahçeli evlerin olduğu kendi halinde safiye yeri gibi bir yerleşim yeriydi. 1980'den sonra kentleşme ve yapılaşma başladı. Onları başlatan da benim babamdı. Yerli ve milli olmaktan söz ediliyor. Burada en fazla yerli ve milli bir aday olduğumu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Avcılar'ı yaşadım yaşıyorum
Doktorluk serüvenin de 18 yıl Avcılar'da hizmet verdiğini de belirten Çatıkkaş, “1996 yılında Kocaeli'nden İstanbul'da, Denizköşkler Sağlık Ocağı'na tayinle geldim. Daha sonra Gümüşpala'da İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde sonrasında da burada bir hastane olmadığı için Merkez Sağlık Ocağı'nda yedi gün yirmi dört saat çalışan bir yerde toplamda 18 yılı sağlık ocaklarında ve ilçe sağlık merkezlerinde geçti.  Sonra Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde görev aldım. 2014 yılında hastanenin başhekimi olarak görevlendirildim. 4 yıl da hastanenin kurucu başhekimi olarak görev aldım. Yani ben Avcılar'ı yaşadım, Avcılar'da yaşadım” dedi.

Palyatif bakımı hayata geçirdik
Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'nde zor durumda olan ve bakımları yapılamayacak durumda olan insanlara palyatif bakım hizmeti verdiklerini de anımsatan Çatıkkaş, “Hastaneyle ilgili yaptıklarımdan söz etmek isterim hastane müstakil hastaneye dönüştükten sonra yoğun bakım servisi yoktu orayı hayata geçirdik. Daha sonra 100 yataklı hastanede nasıl bir farklılık yaratabiliriz derken, palyatif bakım servisi yaptık. Avcılar'da henüz yönetmeliği oluşmadan biz 10 yataklı bir hastaneyle ilgili faaliyet girişimne başladık. Yönetmelikle birlikte de İstanbul'un ilklerinden, Türkiye'de iddialı bir servisi Avcılar'a kazandırmış olduk” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.