Yüzde 60'la geri döneceğim

Yüzde 60'la geri döneceğim
CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı Battal İlgezdi, Ataşehirli vatandaşlarla buluştu. İlgezdi, yüzde 60 oy alarak belediye başkanı olacağını iddia etti

İçişleri Bakanlığı tarafından bir yıl önce görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak siyaset arenasına geri döndü. İlçe başkanlığı önünde partilileri ile bir araya gelen İlgezdi, “Yüzde 60 ile geri döneceğim” diyerek 31 Mart seçiminin startını verdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Millet İttifakı ortakları CHP ve İYİ Parti Ataşehir ilçe başkanları ve vatandaşların katıldığı etkinlik miting havasında geçti. Otobüs üzerinde vatandaşlara seslenen İlgezdi; “2009’da bu Ataşehir’i hep birlikte yoktan var ederek beraberce kurduk. Şu güzel kenti, bu güzel günlere hep birlikte getirdik. Bir yıldır görevden uzaklaştırıldık ancak bizim alnımız açık, yüzümüz ak. Veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. Benim arkamda sizler varsınız. Onlar düşünsün” ifadesini kullandı.

Ataşehir özgürlük kenti oldu
“Bu gördüğünüz caddede ben buraya geldiğimde pis ve temiz su birbirine karışmıştı bu mahallede. Şimdi soruyorlar bize ne yaptınız diye. Hiçbir şey yapmadık ise çöpünüzü topladık, adam gibi herkesi birleştirdik. Ataşehir özgürlük kenti oldu. Her mahallede oturan kardeşimiz yan yana yürüyor ve birlikte yaşıyor” diyen İlgezdi, “Birleşe birleşe kazandık. 2009’da 50 bin oyumuz vardı, 80 bine çıkardık ve bu seçimi yüzde 40 farkla kazanmazsak ben bu işi bırakırım. Sizler olduğunuz müddetçe bu seçimi yüzde 60’la alırım. Herkes boyuna, posuna göre konuşacak. Bol keseden atmayacak. İşe Ferhatpaşa Mahallesi’nden başlayanlar yıllarca o mahalleyi yönetmediler mi? Altyapısı, yolu olmayan mahalle Ataşehir’e geçince hizmete kavuştu. Ferhatpaşa Mahallesi’ne 30 bin metrekare park yapıp adını da Necmettin Erbakan Parkı koydum ve şimdi yargılanıyorum” dedi.

İmar sözüne inanmayın
Mahallelerdeki imar soruna da değinen İlgezdi, “Her seçim halkımızı imar sözüyle kandırıyorlar. İnanmayın bu sözlere... Madem çıkarmak istiyordunuz neden Büyükşehir Belediyesi'nde şimdiye kadar çıkarmadınız? Şimdi buradan teklif ediyorum. Gelin planları derhal birlikte çıkaralım. Ama yok, bunların plan yapmaya niyetleri yok. Binlerce Ataşehirli’yi mağdur ediyorlar. İptal ettiler çünkü bizim yaptığımız plandan istediklerini alamadılar. 31 Mart’ta baharı yeniden yaşayacağız. Tüm siyasi partilerden yoldaşlarıma sesleniyorum bize oy verirseniz bütün Ataşehir kazanır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.