Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

4 Mart 2023 Cumartesi Burç Yorumları

Koç Burcu: Bugün, daha enerjik ve heyecanlısınız. Hedeflerinize odaklanmanız çok iyi olabilir. Ağınız işinizi büyütmenize yardımcı olabilir. sabit kıymetlere yatırım yapmadan önce sezgilerinizi takip etmeniz tavsiye edilir. Eşle olan duygusal ilişkinin gelişmesi muhtemeldir, bu da ev içi uyumu koruyacaktır. Bekarlar kardeşlerinin veya arkadaşlarının yardımıyla ruh eşini bulabilirler.

Boğa Burcu: Son birkaç günden itibaren aileniz ve arkadaşlarınızla meşgul olabilirsiniz, gezilere çıkma planları yapabilirsiniz. Çocuğun eğitimi de meşgul edecek. Çocukların sağlığı sizi üzebilir. Dilinizi ve nefsinizi kontrol altında tutmanız tavsiye edilir; aksi halde ev içi uyumunuzu etkileyebilir.

İkizler Burcu: Bugün, sözleşmeleri imzalarken dikkatli olmanız tavsiye ediliyor, önemli bir belgeyi imzalamadan önce belgeleri dikkatlice okumanız tavsiye ediliyor. Aşırı heyecan nedeniyle aptalca hatalar yapabilirsiniz. Patronunuz şimdi işbirlikçi olabilir. iş açısından terfi almayı beklemeniz muhtemeldir. Muhabbet kuşlarına aile meselelerini tartışmaktan kaçınmaları tavsiye edilir.

Yengeç Burcu: Bugün kendinizi sıkıcı hissedebilirsiniz, ay sizi sabırsız ve gergin yapacak, kendinizi eleştireceksiniz. Rakiplerinize ve rakiplerinize göz kulak olmanız tavsiye edilir. mesleğiniz açısından çabalarınızda fanteziden kaçınacaksınız. Yeni yatırımlar yapmayı erteleyeceksiniz. Annenize ve büyüklerinize iyi bakmanız tavsiye edilir.

Aslan Burcu: Bugün sizin için olumlu bir gün. Miras kalan bir miktar mülk almanız muhtemeldir, Ayrıca finansal sağlığınızı artırabilecek kötü borçları geri almayı da bekleyebilirsiniz. Kayıplar artık kazanca dönüşebilir. Sevdiklerinizle olan ilişkilerde bazı gelişmeler olabilir. Öğrenciler doğru mesleği seçebileceklerdir.

Başak Burcu: Bugün işinizle meşgul olabilirsiniz. İş hayatınızda artabilecek bazı önemli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca, işte artabilecek büyük bir sipariş bekleyebilirsiniz. Eşle olan anlaşmazlıklar şimdi çözülecek, bu da aile uyumu yaratabilir.

Terazi Burcu: Bugün, büyükler tarafından kutsanmışsınız. Daha ruhani olabilirsin. Aileniz ve arkadaşlarınızla bazı dini yerleri ziyaret etmeniz muhtemeldir. Ayrıca tavsiye almak için bazı büyüklerinizi veya danışmanınızı ziyaret etmeyi planlayacaksınız. Bekarlar muhtemelen ruh eşlerini bulacaktır. Aşk kuşları flörtte mutlu olacak.

Akrep Burcu: Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. etrafınızda bazı gizemli korkular olabilir. Bu dağınık durumdan çıkmak için bazı dini yerleri ziyaret etmeniz veya bazı dualar okumanız tavsiye edilir. rakiplerinize ve ticari rakiplerinize dikkat etmeniz tavsiye edilir, aksi takdirde bir komplo kurbanı olabilirsiniz. Muhabbet kuşlarının gereksiz tartışmalardan kaçınmaları tavsiye edilir.

Yay Burcu: Bugün aileniz ve arkadaşlarınızla meşgul olabilirsiniz. Partiye gitmeyi, film izlemeyi planlayabilirsiniz. Çiftler arasında karşılıklı saygı doğabilir, bu da ev hayatınızın temellerinin sağlam atılmasına neden olabilir. Ortaklıklarda birçok uyuşmazlık çözülebilir. Öğrencilere kariyerleri açısından hızlı kararlar almaları tavsiye edilir. Muhabbet kuşları evlilik açısından bazı önemli kararlar alabilir.

Oğlak Burcu: Bugün işinizde iyi performans gösterebilirsiniz. Patronla aranızdaki bağ muhtemelen gelişecek. Rakipleriniz ve rakipleriniz artık kontrol altında. Sıkışan paranın şimdi geri alınması muhtemeldir. Bu, işletmedeki likiditenizi artırabilir.

Kova Burcu: Bugün çocuk meseleleriyle meşgul olabilirsiniz. Çocuğun sağlığının iyileşmesi muhtemeldir. Çocuk akademisyenleri için plan yapabilirsiniz. Çiftler, ailede yeni çocuğu memnuniyetle karşılayabilir. İş ve sosyal yaşamdaki anlaşmazlıkları çözmek için aklınızı kullanabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Odaklanmamışsın. Olumsuz düşünceler sizi üzebilir. Etrafınızdaki olumlu insanlarla bağlantı kurmanız tavsiye edilir. Bir yerden başka bir yere taşınmayı planlayabilirsiniz. İş arayanlar yeni bir iş bulabilir, öğrencilere Sabırlı olmaları tavsiye edilir. Bekarların iyi bir eşleşme bulması muhtemeldir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi