Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

8 Mart 2023 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Koç burcu: Bugün, Jüpiter tarafından kutsanmışsınız. Bu size güven verebilir. Önemli kararları güvenle alabilirsiniz. Kararlısın, bu yüzden fırsatı hiç düşünmeden yakalayabilirsin. Aileniz ve arkadaşlarınız için para harcamanız muhtemeldir. Muhabbet kuşları mutlu anlarının tadını çıkarabilirler. İş arayanlar muhtemelen arkadaşlarının yardımıyla uygun bir iş bulabilirler.

Boğa burcu: Bugün donuk bir duyguya sahip olabilirsiniz. Günün tadını çıkaramayabilirsin. Kibir kurbanı olabilirsiniz. Hem iş hayatınızı hem de ev hayatınızı etkileyebilir. İş yerinde yaratıcı bir şeyler yapmanıza engel olabilecek içsel bir güven eksikliği hissedebilirsiniz.

İkizler burcu: Bugün kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. İş yerinde verimli bir performans sergileyebilirsiniz, sıkı çalışmanız şimdi size ödeme yapabilir. Bu da güveninizi artırabilir. Kardeşler ile mülkiyetle ilgili anlaşmazlıkların şimdi çözülmesi muhtemeldir. Etkili bir kişiyle görüşmeniz ağınızı güçlendirebilir.

Yengeç burcu: Bugün, sizi mutlu eden pozitif ay sizi kutsuyor. İletişim becerilerinizin yardımıyla büyük bir sipariş almanız muhtemeldir. Çevrenizdeki insanlara karşı naziksiniz, iş arkadaşlarınızın yardımıyla bazı zor kararlar alabilirsiniz.

Aslan burcu: Bugün ay tarafından kutsanmışsınız, sizin için iyi bir gün. İyi bir canlılığınız var, işte tadını çıkarabilirsiniz, ayrıca eşinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz, bu da ev içi uyumu artırabilir. Muhtemelen yeni bir projeye başlamak için yeni planlar yapacaksınız, mükemmelliğiniz akış şemasını tasarlamanıza yardımcı olabilir. İş arayanlar uygun iş bulacaktır. Muhabbet kuşlarına değersiz konularda tartışmalardan kaçınmaları tavsiye edilir.

Başak burcu: Bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kibrinize hakim olmanız tavsiye edilir, aksi takdirde herhangi biriyle konuşurken konuşmanızdan dolayı bazı kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Muhabbet kuşları konuşurken dikkatli olunmalıdır aksi halde ilişki bundan etkilenebilir.

Terazi burcu: Bugün içinizde bir huzur olabilir. İşletmenize likiditeyi artırabilecek bir miktar sermaye yatırmayı planlayabilirsiniz. Kazançlarınız finansal sağlığınızı artırabilir. Eşinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz, bu da aile hayatındaki uyumu arttırabilir. Bekarlar muhtemelen uygun eşleşmeyi bulabilir. Muhabbet kuşları evlenme kararı alabilir. Öğrenciler iyi karma ile kutsanacaklar.

Akrep burcu: Bugün çok mutlu olabilirsiniz, kayıplarınız kazanca dönüşebilir. Büyükleriniz mutlu olabilir ve çalışmanızı takdir edebilir. İşteki yeriniz, pozisyonunuz veya sorumluluklarınızda terfiler açısından bazı değişiklikler olması muhtemeldir. Rakipleriniz ve gizli düşmanlarınız kontrol altında olabilir. Bekarlar ve muhabbet kuşları, akraba veya arkadaşların yardımıyla evlilik açısından önemli kararlar alabilirler.

Yay burcu: Bugün durumlar kontrol altında, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Yurt dışı seyahat planları yapabilirsiniz. Ağınız iş cephesinde size yardımcı olabilir. Ev içi uyumda bir miktar artış. Daha yaratıcı olabilir ve aile veya ofis için bazı eski eserler veya yaratıcı şeyler getirebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla veya ailenizle film veya diğer eğlenceleri izlemeyi de planlayabilirsiniz.

Oğlak burcu: Haftanın başında maddi kazançlar bekleyecek, kazanç ve giderleriniz arasında denge kuracak, bu da banka bakiyenizi artıracak. İşinizde daha iyi performans göstermeniz muhtemeldir. Patronunuz terfiler konusunda size yeni sorumluluklar verecektir. Paranızı borç verenlerden geri alacaksınız. Rakiplerinizi ve gizli düşmanlarınızı kontrol edebileceksiniz. Sağlık artık daha iyi bir yerde olacak.

Kova burcu: Bugün, evinizi yenilemeyi planlayabilirsiniz. Sosyal statünüzü korumak için evinizi dekore edecek bazı eşyalar satın alabilirsiniz. Muhtemelen eşle bir miktar uyum olacaktır. Arkadaşlar, iş arkadaşları ve ortaklarla olan anlaşmazlıklar çözülebilir. Davalar açısından güzel haberler alabilirsiniz.

Balık burcu: Bugün, pozitif ay tarafından kutsanmışsınız. Kendinizi sağlıklı hissedebilirsiniz, eski sağlık sorunlarınız artık çözülebilir. Bir yere takılıp kalan miktarın şimdi geri alınması muhtemeldir. Lüks ile ilgili bazı şeyleri satın almak için de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi