Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Adaylarda son dakika!

AK Parti Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı sayısı şu an için resmi olarak 16 kişi! CHP’de ise 3 kişi Belediye Başkan Aday Adayı! 

Bugün itibari ile görüyoruz ki özellikle AK Parti’de Belediye Başkan Aday Adayı olarak aktif çalışmalara başlayan, birebir görüşmeler gerçekleştiren ve temayül yoklaması öncesinde oy kullanacak olanlara tabiri caiz ise dokunan sayısı bir elin parmakları kadar! 

CHP’de ise aktif olarak Ankara- Çatalca arası mekik dokuyan, genel merkez ile en fazla irtibat içerisinde olduğu gözlenen kişi Kerem Girgin… 

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın yaptığı görüşmelerin ise görüntülerine ulaşmak bir hayli zor! Geçtiğimiz seçimlerde de bunu yaşadık. 

Ancak CHP Kulislerinde konuşulan konu “ Cem Kara aday olamayacak” şeklinde olunca, aday adaylığı süreci de ne yazık ki işliyor. Yani Cem Kara kesin aday cümlesini sarf edemez hale geliyoruz. Yani aday adaylığı süreci işliyor CHP’de. Engin Akman’ın Cem Kara’yı desteklediği izlenimi ise bana göre tam bir tiyatro! Çünkü Engin Akman da bana göre Belediye Başkan Adaylığına oynuyor. Ayhan Otlatıcı’nın durumu 1 Aralık 2018 tarihinde belli olacak! Lakin dediğim gibi, Engin Akman ya Belediye Başkan Adayı olma sevdası güdüyor, yada Belediye Meclisine birinci sıradan girerek gelecek seçimlere şimdiden yatırım yapma peşinde. 

MHP’nin de, İYİ Parti’nin de belediye başkan adayı çıkartacağı da ortada!

Peki ben bu süreçte sizlere birkaç kelam edeyim!

Eğer ki Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara her bir yerde ifade ettiği ve üstünde çok durduğu “ Yeni bir ekip ve bayan ağırlıklı yönetim anlayışı” nı seçim öncesinde halka hissedilir derecede yansıtamaz ise seçimi daha start vermeden kaybetmiş demektir. 

Bugün Çatalca sokaklarında, evlerde kadınların aralarında, cafelerde, restoranlarda, hatta esnaf lokantalarında, berberlerde, kuaförlerde, okul bahçelerinde çocuklarını bekleyen veliler arasında, pazarda, çarşıda, devlet dairelerinde sıra bekleyenler arasında, köy kahvehanelerinde… Yani aklınıza gelebilecek her bir yerde, halk bunu konuşuyor. Başkan Cem Kara’nın yapacağı değişikliği şimdiden hissettirmesi gerekliliği ortadadır. 

Peki bugün seçim olsa ne olur? Halk Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın 10 yıllık yönetiminden memnun mu? Çok kısa bir süre sonra bu soruyu Çatalca halkına yönelteceğiz. Ve bu sorunun yanıtını Çatalca halkı verecek! 

Çatalca Halkı Cem Kara’yı tekrar Belediye Başkanı görmek istiyor mu? 

Bakalım sonuç ne çıkacak? 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi