Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Adına yakıştı be Cem Başkan…

Çatalca Belediyesi Cem Kara Yaşam Vadisi geçtiğimiz gece muhteşem bir şölen ile açıldı. Herkes ordaydı da bir kişi hariç! CHP İlçe Başkanı Mehmet Çoban! Neyse ona daha sonra geleceğim.

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in körü körüne siyaset yapmadığını bir defa daha görmüş olduk. Bu ilçede yaşayan bir birey gibi davranarak, vefanın ne olduğunu gösterdi cümle aleme. Dedi ki “ CHP’li olmuş, İYİ Partili olmuş hiç fark etmez, Bu ilçeye belediye başkanlığı yapmış ise ne onun ismini bir yerlerde yaşatırım” Yaşam Vadisine Cem Kara, Yaşam Alanına İsmail İp ismini verdi.

Bu bugün körü körüne siyaset yapıp, kaçıncı Selim bilmem ama, yeni bir vaka olanlara ders olması gerekirken, youtube sayfalarında yayınlanan yalan yanlış cümleler ile dolu röportajların sahipleri hiç nasibini alamıyor.

E normaldir. Bu ilçe ile alakası olmayanların karşısında isteyen istediğini, katmerli yalanlar ile söyleyebiliyor. Düşünsenize şöyle bir cümle “ Cem Kara Yaşam Vadisini Biz Yaptık. Onlar Süslüyor”

Komedinin dibe vurduğu bir röportaj. Hakikaten komedi. Böyle bir komedini baş rol oyuncusu ile ilgili söyleyeceğim tek söz, çok toy bir siyaset anlayışı. Çok değil ha! Kısa bir süre önceki geçmişte, bir zat vardı, yalanı bol, kötülemesi dillere destan… Kayboldu gitti Çatalca’nın siyasi tarihinin içerisinde. Siyaset tarihinin sayfalarında ismi cismi geçmeyeceklerden olmamak için bu halka yalan ile gelmeyeceksin. Hakikaten kaybolur gidersin.

Çatalca Belediyesi Cem Kara Yaşam Vadisi daha geçtiğimiz yıla kadar derenin etrafı plastik parmaklıklar ile kapatılmış, sadece yürüyüş yolu olarak kullanılan ki hatta çok bayır olduğu için tercih edilmezdi, bundan ibaretti. Bugün şimdi kalkıp Mesut Üner ne yaptı ki, biz zaten yapmıştık demek, gözleri bağlı körebe oynayan çocuk gibi siyaset yapmaktır. İlk adımı atmak ile tamamını yapmak arasındaki farkı tüm Çatalca halkı görürken birilerinin kör ve sağır gibi hareket etmeleri bence siyaset değil.

Neyse adam zaten röportaj değil, bildiğin geyik yapmış.

Muhteşem bir açılış oldu. Cem Kara’nın ailesinin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ve yukarılardan bir yerlerden bizi izleyen Cem Kara Başkan’ın da ruhunun mutlu olduğunu düşünüyorum. Allah gani gani rahmet eylesin. İsmine yakışır bir projeye ismini verenlerden de razı olsun. Çatalca Halkımıza yıllardır özlemini duyduğu yaşam alanı da hayırlı ve uğurlu olsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi