Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Ah be Çatalca’m!

Özel Hastane? Yok! Özel Doktor? Yok… Bundan yıllar öncesine gidelim isterseniz. Çatalca’da yıllar önce kaç tane özel doktor muayenehanesi vardı? Bilir misiniz? Rahmetliler, Ali Rıza Düzgün, Veysel Karagözoğlu, Cengiz Dinçer, İsmet Bayram ve muayenehanesini kapatan Bekir Genç,Talip Helvacı, Şükrü Kaya Şahin gibi bir çok isimde doktorumuz vardı. 
Bugüne gelelim… 
Bir tane Özel Doktor muayenehanesi söylesenize bana? Yok. Evet yok. Dönelim Çatalca’nın komşularına! Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri, Esenyurt, Arnavutköy… Her birisinde özel doktorları da geçin, özel hastane ve poliklinik dolu. 
Çatalca’da özel hastane mi? Üniversite misali “ Hayal” gibi. Seçim vaatlerinin en önde gideni ama tık yok. 
Günde yüze yakın hasta özel hastanelere taşınıyor. İstanbul’daki diğer hastanelere kendi imkanları ile gidenin haddi hesabı yok. 
Ama gel gelelim Çatalca’ya bir tane özel     hastane açamıyoruz. Sebep “ İstedik ama     vermediler” 
Bir kızı isterken bile bir sefer isteme ile kalınmazken, biz özel hastane isterken bir kerecikte vazgeçmişiz. Devamlılık! Devamsızlıktan kalmışız anlayacağınız.
Neyse gelecek olan Belediye Başkanı kim olur ise olsun, belediye meclis üyeleri kimler olur ise olsun bu konu üzerinde durmalı! Çatalca doktorsuz kalmamalı! Devlet hastanesi karşısında insanlar alternatif hakkını kullanabilmeli.
Borçlanma yetkisi! 
Çatalca Belediyesi yer satışı gerçekleştiremiyor. Göreceksiniz çok değil, kısa bir süre sonrasında en fazla 10, en az 5 milyon TL’lik borçlanma yetkisi isteyecek. Yani bankalardan kredi çekme yöntemine başvuracak. Ben diyorum. Belediyemizin acil nakit paraya ihtiyacı var. Fakat ekonomik kriz ortada. Çatalca Belediyesi de bu krizden etkileniyor tabi. Akarken tutamayınca, testi kırıldı. Neyse, bakalım AK Parti Grubu bu borçlanma yetkisi ile ilgili ne yapabilecek. Borçlanma yetkisi istediği an, Çatalca belediyesi ekonomiksel batışı kabul etmiş olacak. Gelecek günler kızışık günler benden demesi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi