Trabzonspor'dan iki bomba birden: Rezan Çorlu ve Achraf Bencharki

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da iki flaş isim gündeme geldi. Bordo mavililer gurbetçi oyuncular için çıktığı Avrupa seferinde Rezan Çorlu'yu, Mısır'da ise Achraf Bencharki'yi gözüne kestirdi.

TFF'nin yabancı kontenjanını kademeli olarak düşürmneyi düşündüğü günlerde verilen ara sebebiyle çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor'da iki yeni isim gündeme geldi. Bordo mavililler yerli rotasyonuna bonservisi Brondby'de olan Rezan Çorlu'yu düşünürken sol açık ve santrafor mevkilerinde de forma giyen Achraf Bencharki'yi de kadrosuna katmayı planlıyor.

Mısır'da manşet oldu
Zamalek'in kanat oyuncusu Eşref Bencharki'nin adı Trabzonspor ile de anılıyordu. 25 yaşındaki futbolcunun peşinde Montpellier, Nice, Strasbourg, Olympiakos ve Standard Liege de vardı. Mısır basını dün yaptığı haberde bu sezon hücumda gösterdiği katkıyla büyük takımların dikkatini çeken Bencharki'nin Trabzonspor'a yakın olduğunu duyurdu.

Roma'da oynadı
Trabzonspor'un gözlemlediği futbolculardan bir diğeri Reza Çorlu, İtalyanlar tarafından keşfedilmişti. 2017 yılında Roma'nın transfer ettiği 22 yaşındaki futbolcu buradan Bröndby ile futbola başladığı ülkeye dönmüştü. Bu sezonu Lyngby'de kiralık geçiren genç futbolcu scout ekibi tarafından beğenildi, teknik direktör Hüseyin Çimşir'e olumlu şekilde raporlandı. Çimşir'in de Rezan'ın oyun zekasını ve yeteneklerini beğendiği kaydedildi. Bunun üzerine Trabzonspor, 2023'e kadar Bröndby ile sözleşmesi olan genç oyuncu için kulübüyle pazarlıklara başladı.

.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri