Artık yeter

Sevgili okurlar ülkemizdeki  sığınmacılardan şikayetçi olmayanınız yoktur.
Herkesin de olduğu gibi ben de bu durumdan muzdaribim. sonuçta her ülke savaşa girebilir. hatta belki biz bile Allah göstermesin o duruma düşebiliriz. Ama yardımseverlik de bir yere kadar. burada benim insanım açken benim insanım geçim sıkıntısı yaşarken kimse kusura bakmasın önce can sonra canan. Toplum ekonomisini çok yakından etkiliyorlar. gerek ucuz işçilik , gerek ev kiralama, gerek tacizleri Say say bitmez. sığınmacılar kalıyor bir evde 8:10 kişi bir ev tutuyorlar iki katına ev sahibi tabi bu duruma yok demiyor. İşçi meselesine gelince asgari ücretin altında bile çalışanlar var sigortasız çalıştıklarını söylemiyorum bile Ama ucu bizim insanımıza dokunuyor bizim insanımız iş bulamıyor ev bulamıyor ev piyasası yükseliyor.
 

Buradan bizim insanlarımıza sesleniyorum yüksek Meblağa evi satacağım evi kiralıyacağım ucuz işçi çalıştırıcam diye topraklarımızın ayağımızın altından yavaş yavaş kayıp gittiğinin farkında değil misiniz. atalarımızın kanlarıyla sulanan bu toprağı parayla vermeyelim vatanımıza sahip çıkalım.
 

Vatanımıza sahip çıkmak derken ülke ekonomisi kötüye gidiyor bunun bilincindeyiz. Ama bir şekilde ülkemizi ayakta tutmamız gerekiyor ülkeden ayrılmayı düşünenler var çevremizde bu konu savaş alanını terk etmeye benziyor biz bizim atalarımıza yakışanı yapalım Atatürk bu Toprakları bize çok büyük emeklerle bahşetti. atamızın emanetine sahip çıkalım. birbirimize sahip çıkalım.
umarım her şey yoluna girecektir. Türklüğümüzü hatırlayalım sevgili okurlar…
 

Sözlerime Atatürk’ün bir sözü ile veda etmek  istiyorum
Ülkeniz sizindir, Türklerindir. Bu ülke, tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır.

 

M.KEMAL ATATÜRK

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serap Şahin Arşivi